Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kiment Németországba 4. Napja és egyáltalán nem is hianyzik, ez normális?! 27/n
Kb 4 hétig nem fogunk tudni találkozni.
Amikor elköszöntünk egymástól sírt, mondja a telefonba többször, hogy hiányzok, sokat gondol rám..... Én is mondom mikor ő.....
Én pedig nem érzem ezt, nem értem magam, mert amikor majdnem mindennap együtt voltunk, (1 éves kapcsolat) nagyon szerettem vele lenni, vártam haza, imádtam ölelkezni, programozni, most pedig semmi rosszat nem érzek, Nem érzem a hiányát....
Valaki tapasztalt már hasonlót? Kíváncsi lennék,
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen
Az elejen az ember ketsegbeesik, hajlamossak vagyunk mi emberek a kizarolagossagban gondolkodni.
Aztan az elet szep, megy tovabb, minden nap ad vmit…stb
Es az ember megnyugszik
Vizvalaszto az lesz ha hazajon mennyire fogsz neki orulni
Melyik elet lesz szimpibb…
És hány legjobb fiú "barátod" van? Tudod azokra gondolok akik mindig ott vannak ha kellenek de ők csak barátok véletlenül sem akarnak megdugni aaaaa dehogy az lehetetlen....
Na ha van ilyen ezért nem hiányzik mert van tartalék.
Én ezt 9 év együttélés után tapasztaltam, de azt hiszem ez bocsánatos bűn részemről. Amikor már olyan régóta vagy vele, hogy örülsz egy kis eltávolodásnak és magánynak, hogy önmagaddal és csak magaddal foglalkozz. 1 év az semmi. Okát nem tudom, csak magamból tudok kiindulni, de az nem biztos, hogy rád is igaz.
Tedd el a telefont, dőlj hátra a kanapén és gondolkozz el rajta.
Rohadtul lényegtelen, hogy mennyi idő. Akit szeretsz, fontos neked, kötődsz hozzá, arra nem mondod, hogy nem érzed a hiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!