Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Németek otthon voltak idegenbe...

Németek otthon voltak idegenben. Normális ez?

Figyelt kérdés

"30 éve követem a labdarúgást, de én ilyet még nem láttam...

Így veszett el Németország." [link]

2023. nov. 21. 14:10
A kérdező szavazást indított:
igen. Normális
talán
nem
15 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
A régi jó Németország elveszett. Kár érte, szimpatikusak a németek. Jól kibasztak magukkal... ennyi migránst beengedni. Ki tehet erről? álkeresztény Angela Merkel?
2023. nov. 21. 14:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem kellene a Török meccseket németben megtartani, hiszen jobb a pálya infrastruktúrája. Több törököt tud beengedni👍😂🤣
2023. nov. 21. 14:15
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
Németországban 50 éve vannak németek, elég megnézni a német válogatott tagjait. Bár most csak csapatkapitány "török".
2023. nov. 21. 14:18
 4/14 anonim ***** válasza:
17%
Csak a német öngyűlölet vetül ki a Holokauszt bűnei miatt. Ha saját csapatuknak szurkolnának, egyből náciknak éreznék magukat. Szomorú dolog ez.
2023. nov. 21. 14:20
 5/14 anonim ***** válasza:
15%

Ebben semmi uj nincs.

1, A "kollektiv nemet buntudat". Addig nem elnek meg bekeben, amjg teljesen nem lesz nemetmentes Nemetorszag.

2, Ez csak foci, mar elnezest. Itt is csak a kollektiv nemet buntudat lathato. Abban meg igazabol nincsen semmi latnivalo, hogy Germanisztan tele van torokokkel is. Persze hogy egy torok nemetorszagi orul, ha jonnek focizni a tesok.

Ha a cikk iroja azt mondja hogy nem latott ilyet 30 eve vagy mi, akkor arrol miert nem ir, hkgy van torokok altal alapitott fociklubb is, nemetorszagi torokokkel? A nevet elfelejtettem, es rossz a nemetem. De sanszos, hogy nem egy ilyen klub van.

Nemetorszagon kivul, Svedorazagban ott a Dalkurd. Azok meg kurdok voltak eredetileg.

2023. nov. 21. 15:38
 6/14 A kérdező kommentje:
Amikor még... [link]
2023. nov. 21. 15:41
 7/14 anonim ***** válasza:
77%

Van egy mondás, ami szerint ha valamit nagyon jól el akarsz végeztetni, akkor bízd a németekre.

Az biztos, hogy ők mindent a legszélre tolnak. Most épp a libsi toleranciát.

2023. nov. 21. 17:58
 8/14 anonim ***** válasza:
7%
bírom, amikor egy olyan ország tagjai szidják egy olyan másik ország tagjait, amik szintén tele vannak ingyenélő semmirekellő, dolgozni nem akaró, segélyezett honpolgárral... :D előbb söprögessen mindenki a saját portáján, és ha rend van, akkor kritizálja a másikat.
2023. nov. 22. 06:14
 9/14 anonim ***** válasza:
39%

Tipikus megtévesztő cikk ami a magyar kormánypropagandát szolgálja.

Németország népessége 85 millió. Ebből 2-3 millió török.

A német válogatott a törökkel játszott így érthető módon érdekelte az ott élő törököket. Ha a németek egy másik országal játszottak volna kb egy török sem mennt volna ki.

A sok féleszű meg rákezdi hogy Németországnak vége stb mert annyira hülye hogy azt sem tudja meg kellene nézni a demográfiai számokat.

2023. nov. 23. 16:22
 10/14 anonim ***** válasza:
51%

#9 Németország 18%-a már bevándorló. Nagyon nem vagy képben.

[link]

2023. nov. 24. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!