Ma a Magyar válogatott legyőzi a Litván válogatottat? Idegenben.
Figyelt kérdés
Litvánia - Magyarország
2023.10.17.
20:45
Csoportelsők vagyunk.
2023. okt. 17. 14:49
3/12 anonim válasza:
Biztos, hogy mindent bele fognak adni ma, nagy a tét. Valószínűleg lesz egy 2 gólos különbség a 2 csapat között. Nagy meglepetés lenne, ha ma nem nyernénk.
5/12 anonim válasza:
A bet365 fogadóoldalon megy felfelé az odds a magyarokra :) Tapasztalatom szerint elég jó irányadó az oddsmozgás, szóval egy döntetlen vagy meglepetés litván győzelem is kinéz.
6/12 A kérdező kommentje:
Öha...
Ha ebből győzünk, jók vagyunk.
2023. okt. 17. 21:44
7/12 anonim válasza:
Szerintem ebből inkább mészárlás lesz, kivégzés, mint győzelem. Dübörög a litván daráló. A litván válogatott tagjai egyenként megeszik a magyarokat vacsorára...
8/12 anonim válasza:
Na legalább a 11-est berúgta a Szoboszlai. De szerintem most bosszúból kapunk még 5-öt.
9/12 anonim válasza:
Véres-verejtékes,verítékes, nagyon izzadságszagú, izzadságos, kínkeservesen kiizzadott döntetlen... Legborzalmasabb, legförtelmesebb rémálmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen meccs lesz...
10/12 A kérdező kommentje:
Erre én sem.
Nem is a főbb sportág ráadásul Litvániában, és elvileg a litván foci gyengébbek között van.
Azt gondoltam mondjuk, hogy kapunk gólt.
2023. okt. 17. 22:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!