Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy telefon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy telefon függő partnerrel?

Figyelt kérdés

A feleségem órákon át bámulja a telefonját, már ott tartunk hogy minden kapkodva készül el, csomó mindenre nem emlekszik pedig régebben ő volt a megtestesült memória. Nincs közöttünk intimitás, telfonnal ébred és azzal is alszik el. Követi a létező összes bánatos celebet, az anyjával is ezekről beszél.

Több formában is megemlítettem hogy ez engem nagyon zavar most már de kb mint ha nem is mondtam volna semmit. Hasonlo eset esetleg nálatok, meg tudtad oldani vagy te is vársz a csodára...

júl. 16. 05:51
1 2
 11/11 Senior Séf ***** válasza:

"Szerintem a telefon függőség nem feltétlenül párosul rossz párkapcsolattal."

Nem a ménkűt nem! Ha a telefont buzerálod akkor is, amikor a pároddal kéne foglalkoznod, az bizony a párkapcsolat rovására megy.

júl. 18. 15:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!