Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevállalnád a kapcsolatodért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnád a kapcsolatodért, a párodért, kettőtökért?

Figyelt kérdés

Igen, elméleti kérdés, és loptam az ötletet, igen.

Igen, gyerekes, buta, ostoba, ezért nem kötelező válaszolni, sőt tovább olvasnod sem!

HA, mégis írsz választ, megköszönöm.

Van valakid, akivel szeretitek egymást.

De mind a ketten fáradtok, mert kilátástalan a helyzet az összeköltözésre. Egy nagyobb összeg hiányzik, ami mind a kettőtök számára elérhetetlen.

Félő, hogy e miatt vége lesz. :(

Ekkor megkeres valaki, egy ismerős a múltból, aki munkát ajánl.

1, azaz EGY feladat, és ha végeztél, lesz annyid, amiből megoldódik a gondod.

Egy a hatályos bírósági ítélet ellenére, az egyik szülő által tiltott módon külföldre hurcolt kisgyereket hoznátok haza, egy csapattal.

Hozzájuk csatlakozhatnál, segítve őket felhasználva a szakmai tudásod. (Most tételezzük fel, hogy nem butik eladó, vagy multis aktatologató vagy, hanem zárnyitó mester, autóversenyző, rendőr, lövész, tűzszerész, tolmács, gyerekmentős, ... hasonló.)

MINDENT kapsz! Hamis iratok, lakás, autó, utazás, eszközök,..., mindent.

Nem EU, így még jogilag sem vagy itt kötve. Ölnöd nem kell, arra, HA kell, van ember.

A.: Belemennél?

B.: Ha a párod kérné, hogy menj, mennél?

C.: Ha a párod kapna ilyen ajánlatot, engednéd?

ma 17:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A, B, C: Nem.
ma 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekrablásba? Kizárt.
ma 18:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és nem lenne a párom senki, aki ilyen ostoba, és egyikünk se lenne ilyen ostoba, hogy ne legyen pénzünk, főleg ha én egy jó szaki vagyok.
ma 18:05
 4/12 A kérdező kommentje:

2.

- Nem rablás! A gyerek külföldre vitele volt az.

- Nem EU terület.

- Hivatalosan sosem voltál/leszel az célországban.

- A jövődet és egy gyereket MENTENÉL.

ma 18:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem mentés. Hivatalos szervnek kell mentenie.
ma 18:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
ma 18:37
 7/12 anonim ***** válasza:
37%

Én magamtól csináltam ezt ingyen.

Szakítás után a nő közölte, hogy innentől kezdve nem láthatom a gyerekem.

Én meg igen?

Másnap elhoztam az oviból és azóta is van velem 4 éve.

Anyuka rámhívta a rendőrøket gyerekrablàsért.

Én meg mondtam a kiérkező rendőröknek hogy jöjjenek be.

Hova is van bejelentve a gyerek?

Ki is apja?

És ennyi.

Meg köszönték az együttműködést ës mentek a fa szba.

A gyerekem meg maradt itt velem.

ma 19:06
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

Ebben mi a mentés? Kiment az egyik szülő mondjuk Amerikába, egy jó munkahellyel, vitte magával az amúgy angolul beszélő gyerekét, és jobb életet tud neki biztosítani, mint a retkes Magyarországon, akkor az miért jobb bárkinek is, ha a gyereket visszahozzuk erőszakkal? Főleg, hogy erővel szakítjuk el az elsődleges gondviselőjétől? Arról a traumáról nem is beszélve, hogy elhozzuk ilyen szürkezónás módokon a gyereket, aztán a szülő, akitől erőszakkal elvesszük, beperli a másik szülőt, aztán kizárólagos felügyeleti jogot kap erre hivatkozva, és akkor a másik szülőjét még csak jogilag sem láthatja. Hát na, én ebben inkább nem vennék részt.

Érted, még ha csak fa#t kéne szopni. Az oké. De gyerekrablás? Nah, nem vállalnám be, bocsi.

ma 19:07
 9/12 anonim ***** válasza:
"Ölnöd nem kell, arra, HA kell, van ember." - Ezen a ponton bukott meg. Amúgy igen, a haza hozatalban, "vadászatban" benne lennék, még élvezném is.
ma 19:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez úgy ahogy van, bűncselekmény! Egyértelműen nem mennék bele! Menjen aki akar és utána a börtönben fog megrohadni úgy is
ma 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!