Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt ilyen helyzetben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt ilyen helyzetben a kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Amikor a párod azt mondta ennél többet nem tud tenni hogy javuljatok. Miközben te úgy érezted nem is igazán tette meg amitől javulást vártál.
okt. 23. 21:03
 1/8 A kérdező kommentje:
Pontosabban nem is javulást de pozitív változást vártál a kettőtök között.
okt. 23. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A férjem szépen lassan elkényelmesedett a kapcsolatunkban, közölvén hogy fogadjam el őt ilyennek mert ő nem fog megváltozni. Be is adtam a válást.
okt. 23. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 2 évig voltunk együtt. Soha életemben nem szenvedtem, sírtam ennyit mint vele. Folyamatosan küzdöttem, hogy változtassunk, látszólag ő is benne volt, gyakorlatilag semmi sem történt. Elegem lett. Csak elvett belőlem, semmi pozitív nem volt már benne.
okt. 23. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha mi is voltunk ilyen helyzetben, akkor mi van? Itt inkább az a lényeg, hogy te mit kezdesz ezzel.

A: neked ez nem elég, jobb kapcsolatra vágysz, ezért szakítasz.

B: átléped ezt a kijelentést és minden megy tovább pont olyan xarul, mint eddig.

okt. 23. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Magyarra lefordítva nem akar változni, s döntés elé állít, vagy elfogadod amit ő vállrándítással elintéz, vagy lelépsz. Hát ja döntsd el, hogy mit kell tenni amikor már látod valakin, hogy nem szeret... Mert szerelmes ember nem mond ilyet.
okt. 23. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Van szerelem?
okt. 24. 04:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan kérded? Ahol az egyik egyfolytában meg akarja változtatni a másikat, a párja meg beközli, hogy ennél többet nem tesz? Ott már egyik se szereti a másikat. Ráadásul egyértelmű, hogy mindketten már csak szenvednek a kapcsolatban. Itt már legfeljebb csak a kérdés, hogy minek vannak még együtt, mi kényszerítette őket, és miért nem tudnak szakítani.

okt. 24. 05:04
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
Miben nyílvánul meg a szenvedés? Tolàlni tanulható dolog is. El kell kezdeni! Ha jó más. Vagy incs csőt és kész. Hát semmi nem annyira bonyolult
okt. 24. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!