Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratsag extrakal kapcsolatod elhagynad 1 másik munkahelyért tudvan tobet nem talalkoztok?
Barátság extrákkal van köztünk. Hol nála hol nálam vagyunk heti 1-2x talizunk. Van osszebujas tvzes elmegyünk kajálni. Sokat olelgetjuk egymást szex után is osszebujunk. O mégis elakar menni másik városba másik munkahelyre mert nem érzi itt jól magát. Tudja hogy így soha többet nem fogunk találkozni ő így is menni akar.
Kérdésem ha így ölel és hozzam bujva alszik es szex utan osszefonodunk es barátok is vagyunk h nem nézi azt nem lát többet? Hogy Ilyen erős ha a döntésében mindent számba vett (légkör, város pénz, munka, ismerősök, család,környezet)csak engem nem? Hozzateszem féltem ajánlotta h tartsak vele
Létezik h csak kihasznalt? De ha kihasznalt akkor h tud mellettem aludni úgy ölelni mintha én lennék a mindene? Ezt meg lehet játszani évekig?
"Baratsag extrakal kapcsolat"
"Létezik h csak kihasznalt?"
1+1=2, jó reggelt kedves.
"mellettem aludni úgy ölelni mintha én lennék a mindene"
Nem mindene, a barátja meg a szextársa, de ő is neked, nem?
Létezik egy fontossági sorrend, és az övé ez. Még érthető is.
Ebben ennyi van és ennyire volt elég.
Miért evidens, hogy soha nem találkoztok többet? Magyarországon éltek? Nincsenek akkora távolságok, hogy néha ne lehessen összehozni vmit. Jó, az ország két legtávolabbi pontjából nyilván nem heti 1-2-t, de na, azért nem megoldhatatlan néha 1-1 tali.
Te kevered a párkapcsolatot a barátság extrákkal, és többet érzel. A barátság extrákkal kapcsolatban addig oké, hogy nemcsak szex van, hanem egyéb programok és barátság is, de nem tervezünk úgy egymással, mint egy párkapcsolatban. Magyarán szólva, ha egy költözési szándéknál téged nem vesz számításba, az nem felróható, és nem furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!