Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressek-e másik munkahelyet, ha ugyanabban az iskolában tanít az új párom, mint én?
Most akkor mi is a probléma? Az zavar, hogy összefutsz az exasszonnyal, vagy az, hogy etikátlan egy háromgyerekes kollégával munkaidőben is hetyegni?
Csak mert ez a kérdésedből nem derül ki.
Mi a fontosabb? Magánélet, vagy karrier? Annyira nem tűnik nehéznek ezt eldönteni. Írj össze pro-kontrákat! Neked kell eldöntened!
Hosszútávon melyik van jobban a szükségleteidre, melyikből van több hasznod?
Ez a kérdés mondjuk pont mutatja a szakma nívóját. Aki tényleg rátermett, az nem fog tanárként dolgozni, mert nem akar éhen halni, másból többszörösen jobban megél. Aki meg mégis elmegy pedagógusnak, az ennyire ért az élethez, totális határozatlanságot mutatja... 😟 Ezt a mintát tanulják a gyerekeink 😟
Én is tudok tanár generációkról, ahol az első feleség és a férj, és a második feleség is egy iskolába dolgoztak, ahol a férj igazgató is volt.
Semmi közöm hozzá, de nekem a véleményem ezen dologról, ha mindegyik tovább lépett nem probléma, és barátilag tudnak egymásra tekinteni, de szerintem szakmailag is necc, de érzelmileg is, ha az egyik még mindig szereti a másikat, és ezt azért a másik sejti vagy tudja, így nem tisztelik annak az érzelmi válságát, se a szakmai életét, aki szeretne ugyan tovább lépni, de nem tud, mert őket kényszerül nézni. Ha nagyon erős, akkor kibírja, ha nem abból egészségi problémák lesznek, pláne ha ment az incselkedés meg a kacagás előtte.
De akkor az olyan szakmabeliről meg is van a véleményem, mert inkább iskolapadba, mint tanári asztalnál kéne ülnie.
A 3 gyerek mindeközben szünetekben és hètvégente nálatok van láthatásokon?
Szép egy bagázs.
Néhány évvel ezelőtt az ilyen rendezetlen magánéletű emberek nem lehettek pedagógusok. Az etikai kódexetek ilyen helyzetre mit mond?
Ó bocsánat, hogy az exével futsz össze?
Vele se foglalkozz. Jó munkahelyet nem szabad ott hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!