Pár év eltetltével befásulok egy adott munkahelyre nem látok benne újjat . Egy idő utánn mindig elkezdek keresni másik munkahelyet új emberek társaságát?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék rajta válltoztatni hogy tovább bírjam mint a tobbi melós 10 ,20 éveket egy helyen vállasotokat előre koszi?2020. jan. 9. 11:22
1/5 anonim válasza:
már miért kellene egy munkahelyen maradni 10-20 éveket?
ez tök rendben van, hogy pár évenként vált az ember, hogy ne kattanjon be
a rendszerváltás előtt töltöttek le egy egész életet az emberek egy munkahelyen
nem mindenkinek jó és nem mindenkinek való az, hogy egész életében egy helyen dolgozik
válts nyugodtan
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha neked jó így, akkor ezzel nincs semmi gond. Legalább sok embert megismersz, sokféle területen kipróbálod magad.
3/5 anonim válasza:
Én a lakással vagyok így. Mindig máshova szeretnék költözni.
Az ötödik házamat adtam el, pedig semmilyen konfliktusom nem volt sehol.
4/5 anonim válasza:
Vannak nyughatatlan emberek, ha megteheted, hogy csak az unalom miatt bármiben változtass, akkor változtass!
5/5 anonim válasza:
Miért akarsz változtatni? Nem jó így? Ha találsz olyan munkát, ami jobban tetszik, akkor semmi gond. Akkor baj, ha nincs más lehetőség és mégis felmondasz, ha veszélyezteti ez a megélhetésed, a fejlődésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!