Ha kirúgnak, hogy keressek másik munkahelyet nagyon gyorsan?
Próbaidő alatt eljöttem tp-re hétfőn megyek vissza azt mondták, a próbaidő végéig van munkám majd akkor eldöntik, mi legyen maradok vagy megyek, mert határozott idejű szerződésem van.
Tehát dec 18-ig van munkám, de jó lenne a januárt nem munkanélküliként kezdeni.
Van egy 2.5 éves kislányom aki miatt hétfőtől péntekig 7.40-16.00-ig dolgozok de emellett a munkarend mellett, hogy lehet eljárni interjúkra???
Van olyan hely, ahol 16.00 után interjúztatnak? Sajnos éjszakázni nem éjszakázhatok, de a hétvégét bevállalom.
Szóval valakinek valami tipp, hogy legyen új munkahelyem??
Nem biztos, hogy kell, de nem akarok a padlóra esni..
Eladóim van ezzel próbálnék meg elhelyezkedni.
Három lehetőséged van:
- Online állásportálok (Jobpilot, Jobline stb.)
- Munkaügyi hivatal
- Külföld
Az online-al az a bajom, hogy annyit se küldenek, hogy nem felelsz meg.
Sok multi céghez éjszakai műszak miatt nem mehetek. Azon gondolkodtam, hogy napival elmennék kisboltba dolgozni de úgy tudom, napi mellett nincsen tb?
2 órára bocs mellette van a 4-es félrenyomtam.
Köszi a tippet.
Feketén hogy lehet dolgozni? Hogy mondod egy ismeretlennek, hogy ne jelentsen be?
Vsgy az ilyeneket hol lehet keresni pl feketén takarítani cukrászdába ilyesmi??
Újabb példa a meggondolatlan gyerekvállalásra...
A lényeget nem írtad, mihez értesz, milyen végzettséged, nyelvtudásod, képesítésed van?
egyébként pedig: profession.hu
Milyen meggondolatlan gyerekvállalás?
Volt előtte munkám sok évig irodán dolgoztam csak gyyed alatt megszűnt a cég. Van irodai és eladói végzettségem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!