Ha kirúgnak, hogy keressek másik munkahelyet nagyon gyorsan?
Próbaidő alatt eljöttem tp-re hétfőn megyek vissza azt mondták, a próbaidő végéig van munkám majd akkor eldöntik, mi legyen maradok vagy megyek, mert határozott idejű szerződésem van.
Tehát dec 18-ig van munkám, de jó lenne a januárt nem munkanélküliként kezdeni.
Van egy 2.5 éves kislányom aki miatt hétfőtől péntekig 7.40-16.00-ig dolgozok de emellett a munkarend mellett, hogy lehet eljárni interjúkra???
Van olyan hely, ahol 16.00 után interjúztatnak? Sajnos éjszakázni nem éjszakázhatok, de a hétvégét bevállalom.
Szóval valakinek valami tipp, hogy legyen új munkahelyem??
Nem biztos, hogy kell, de nem akarok a padlóra esni..
Eladóim van ezzel próbálnék meg elhelyezkedni.
Fú, de rühellem, amikor valaki "meggondolatlan gyerekvállalást " emleget, hát honnan a búsból tudná az ember, hogy mi lesz évek múlva?!
Lehet valakinek jól fizető állása, aztán gyes alatt megszűnik a cég stb, utána meg y agyerek miatt eleve hátrányból indul a munkaerőpiacon.
Kérdező!
Szerintem tanulnod kellene egy olyan új szakmát, amivel vállalkozni tudsz vagy részmunkaidőbe átmenni, ha anyagilag nem gond, hátha úgy megtartanak.
A jogsi jó ötlet, de szerintem úgyis tavasz lenne, mire ténylegesen beülsz vezetni vagy megszereznéd, szóval szerintem ez, ha kirúgnak remek alkalom lenne arra, hogy már most elkezdd, először a kreszt, aztán eü-t, aztán a forgalmit.
És mi a terved a jogsival?
Ki akarunk menni 2-3 éven belül külföldre, ahol nem lenne mindegy, hogy olyan munkám van ahol kocsiban ülök pl futárszolgálat dpd vagy egy gyárban geccsolok, mert azt itthon is lehet...a páromnak ott is több a választási lehetősége, mert férfi mi úgy mennénk ki, hogy 3 hónapja ott lenne.
De itthon se akarok munka nélkül maradni.
Ucc, call center ugyan, de nincs hideg hívás. Kisgyerekeseket is tárt karokkal várnak. A megye legjobb családbarát munkahelye volt tavaly. Munkaidő választható 6 órás vagy 8 órás, csak hétköznap dolgoznak.
Nemzeti közművek ügyfélszolgálat, igaz van egy nap amikor este 8-ig bent kell lenni, de cserébe pénteken hamar el lehet menni.
Koszonom megprobalom ;)
A hideghivasokat nem szeretem, a tobbivel nincs problemam. Rakeresek hatha Borsodban is van allashirdetesuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!