Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egyszerűen vakvágányon vagyok, az évek meg csak telnek? Semmi előrelépés a magánéletemben (eljegyzés), holott már rég 2 gyerekes anyukának kéne lennem! Az amit terveztem, meg ahogy alakul, ég és föld...

Figyelt kérdés
Volt már itt ilyesmi kérdésem, és azzal jöttek páran, hogy jobb ez így, mert a mások házassága, akik időben meglépik a dolgokat, biztos szar, stb. Ez engem nem vigasztal, kösz.
nov. 24. 02:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Erre mégis milyen válaszokat vársz?

Menj el ismerkedni. Ezen kívül mit lehet csinálni? Javíts kicsit magadon. Ennyi.

nov. 24. 02:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk legalább azt leírhatnád, hogy most kapcsolatban vagy-e.
nov. 24. 03:31
 3/15 anonim ***** válasza:
34%

Akkor mi lenne az ami vigasztalna?

Van párod, de nem kéri meg a kezed?

Meg kell tanulnod élvezni az életet, megtalálni benne a szépet. Kihozni belőle a maximumot. Igen, rövid az élet és gyorsan elröppen szinte, azzal kell gazdálkodni. De nem szabad másokhoz hasonlítani a sajátot.

Mindannyian különbözőek vagyunk.

nov. 24. 05:21
 4/15 anonim ***** válasza:
32%
Szívesen megismernélek.
nov. 24. 05:39
 5/15 anonim ***** válasza:
29%

Itt valamelyik szomszédcsaj is hasonló cipőben lehet, face profiljára ki lett írva, hogy eljegyzés, kivel, hova, merre. Vagy 15 éve ismeri a tagot, gondolom tippelt olyasmire, hogy 1 éven belül megkéri a kezét....

Na a csajszin látszik enyhén, hogy meglát egy palit, vérben forog a szeme.

Ráadásul egy ilyen gnóm kopasz manót fogott ki magának, a lányon is már látszik adja fel a küzdelmet a kilóival szemben.

nov. 24. 06:24
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Én gyereket ugyan nem akarok, szóval ilyen szempontból nem sietek sehova, de lassan azért olyan korban vagyok már, hogy mindenki a korosztályomban elkezd megházasodni, kevesebb a szingli férfi, és ilyenkor azért kell pár évet várni, míg a felük elválik, vagy maximum maradnak az idősebbek, akik már ott tartanak, hogy kihűlt a házasság.

De most ezzel nagyon mit kezdeni nem lehet. Vagy elkezdesz aktívan ismerkedni, akár online, akár belekezdesz 1-2 új közösségi hobbiba, vagy csak vársz, hogy valami történjen random, de utóbbira kevesebb az esély azért, hogy mondjuk a Coopban összenézz életed szerelmével.😃 Én mondjuk inkább várok, bár nekem van konkrét kiszemeltem + annyira nem tartom azt sem tragédiának, ha nem lesz a közeljövőben előrelépés.

nov. 24. 06:47
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
és párod van már? mert ha nincs talán azzal kéne kezdeni :))
nov. 24. 06:57
 8/15 anonim ***** válasza:
25%

Vannak férfiak, akiktől 10-ből 7 nő gyereket akar. Ezek azok, akik 16 évesen már dugnak, és mégis a lányos anyukák kedvencei.

Ugyanígy vannak nők, akikből minden második férfi anyukát akar csinálni.

A többség nem ilyen. Azok a nők, akik "időben" szülnek, házasodnak, vagy qrva nagy kompromisszum árán érték el ezt a helyzetet, vagy megküzdöttek érte.

nov. 24. 07:02
 9/15 anonim ***** válasza:
29%

8.

Ez orbitális baromság.

nov. 24. 07:26
 10/15 anonim ***** válasza:
48%

9. Sajnos én ezt nem látom annyira baromságnak. A legtöbb nőnek nem jön könnyedén az a férfi az életébe, akivel 28 évesen babát csinálhat.

8. voltam.

nov. 24. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!