Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszerűen vakvágányon vagyok, az évek meg csak telnek? Semmi előrelépés a magánéletemben (eljegyzés), holott már rég 2 gyerekes anyukának kéne lennem! Az amit terveztem, meg ahogy alakul, ég és föld...
Erre mégis milyen válaszokat vársz?
Menj el ismerkedni. Ezen kívül mit lehet csinálni? Javíts kicsit magadon. Ennyi.
Akkor mi lenne az ami vigasztalna?
Van párod, de nem kéri meg a kezed?
Meg kell tanulnod élvezni az életet, megtalálni benne a szépet. Kihozni belőle a maximumot. Igen, rövid az élet és gyorsan elröppen szinte, azzal kell gazdálkodni. De nem szabad másokhoz hasonlítani a sajátot.
Mindannyian különbözőek vagyunk.
Itt valamelyik szomszédcsaj is hasonló cipőben lehet, face profiljára ki lett írva, hogy eljegyzés, kivel, hova, merre. Vagy 15 éve ismeri a tagot, gondolom tippelt olyasmire, hogy 1 éven belül megkéri a kezét....
Na a csajszin látszik enyhén, hogy meglát egy palit, vérben forog a szeme.
Ráadásul egy ilyen gnóm kopasz manót fogott ki magának, a lányon is már látszik adja fel a küzdelmet a kilóival szemben.
Én gyereket ugyan nem akarok, szóval ilyen szempontból nem sietek sehova, de lassan azért olyan korban vagyok már, hogy mindenki a korosztályomban elkezd megházasodni, kevesebb a szingli férfi, és ilyenkor azért kell pár évet várni, míg a felük elválik, vagy maximum maradnak az idősebbek, akik már ott tartanak, hogy kihűlt a házasság.
De most ezzel nagyon mit kezdeni nem lehet. Vagy elkezdesz aktívan ismerkedni, akár online, akár belekezdesz 1-2 új közösségi hobbiba, vagy csak vársz, hogy valami történjen random, de utóbbira kevesebb az esély azért, hogy mondjuk a Coopban összenézz életed szerelmével.😃 Én mondjuk inkább várok, bár nekem van konkrét kiszemeltem + annyira nem tartom azt sem tragédiának, ha nem lesz a közeljövőben előrelépés.
Vannak férfiak, akiktől 10-ből 7 nő gyereket akar. Ezek azok, akik 16 évesen már dugnak, és mégis a lányos anyukák kedvencei.
Ugyanígy vannak nők, akikből minden második férfi anyukát akar csinálni.
A többség nem ilyen. Azok a nők, akik "időben" szülnek, házasodnak, vagy qrva nagy kompromisszum árán érték el ezt a helyzetet, vagy megküzdöttek érte.
9. Sajnos én ezt nem látom annyira baromságnak. A legtöbb nőnek nem jön könnyedén az a férfi az életébe, akivel 28 évesen babát csinálhat.
8. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!