Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egyszerűen vakvágányon vagyok, az évek meg csak telnek? Semmi előrelépés a magánéletemben (eljegyzés), holott már rég 2 gyerekes anyukának kéne lennem! Az amit terveztem, meg ahogy alakul, ég és föld...

Figyelt kérdés
Volt már itt ilyesmi kérdésem, és azzal jöttek páran, hogy jobb ez így, mert a mások házassága, akik időben meglépik a dolgokat, biztos szar, stb. Ez engem nem vigasztal, kösz.
nov. 24. 02:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Az országban több ezer kiskorú anya nevelgeti a purgyét, meg 18 évesen egyből házasodnak, mert 14 éves kora óta együtt él a kanjával. A te leírásod szerint a sikeres nő pont ilyen.

Nőként én ezt rohadtul másképp látom. Főleg ez az anyukát akarnak csinálni belőle duma: megdugnák gumi nélkül. Hűha, micsoda sikersztori! Ja, nem.

nov. 24. 08:24
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
De pedig igaza van a 10-nek. Vannak olyan nők akikkel ész nélkül szexelnek, meg a nő is mindenben benne van, ott hamar lesz gyerek csak el is válnak. Vannak persze jó kapcsolatok is, ahol nem válnak el, csak nem sok.
nov. 24. 08:47
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Mikor 20 voltam nekem az volt a tervem , hogy kimegyek Ausztráliába és gazdag leszek.

De maradtam és már nem álmodozok hanem élem az életem

nov. 24. 09:47
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ne hasonlítsd másokhoz magad!

Én például nem sietek, mivel nem vágyom gyermekre. 27 éves nő vagyok. Sokáig én is megfelelési kényszerrel küzdöttem, de nemrég ráeszméltem arra, hogy a saját érdekeimet kell nézni, nem pedig görcsösen megfelelni a társadalomnak.

nov. 24. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

Nem a gyerek a megoldás a problémádra.

Az sosem megoldás.

Hanem két ember döntése.

nov. 24. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!