Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszerűen vakvágányon vagyok, az évek meg csak telnek? Semmi előrelépés a magánéletemben (eljegyzés), holott már rég 2 gyerekes anyukának kéne lennem! Az amit terveztem, meg ahogy alakul, ég és föld...
Az országban több ezer kiskorú anya nevelgeti a purgyét, meg 18 évesen egyből házasodnak, mert 14 éves kora óta együtt él a kanjával. A te leírásod szerint a sikeres nő pont ilyen.
Nőként én ezt rohadtul másképp látom. Főleg ez az anyukát akarnak csinálni belőle duma: megdugnák gumi nélkül. Hűha, micsoda sikersztori! Ja, nem.
Mikor 20 voltam nekem az volt a tervem , hogy kimegyek Ausztráliába és gazdag leszek.
De maradtam és már nem álmodozok hanem élem az életem
Szerintem ne hasonlítsd másokhoz magad!
Én például nem sietek, mivel nem vágyom gyermekre. 27 éves nő vagyok. Sokáig én is megfelelési kényszerrel küzdöttem, de nemrég ráeszméltem arra, hogy a saját érdekeimet kell nézni, nem pedig görcsösen megfelelni a társadalomnak.
Nem a gyerek a megoldás a problémádra.
Az sosem megoldás.
Hanem két ember döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!