Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tekint rám minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tekint rám minden nő csak barátként?

Figyelt kérdés
Ha randi szándékkal közeledek férfias kisugárzással, ha barátként közeledek, mindíg csak barátként tekintenek rám. Vigyem őket el kocsival ide-oda, igyunk meg egy kávét, de nehogy megcsókoljam őket. Rám csak barátként tekintenek. Azt persze elmondják hogy ez vagy az a pasi milyen aranyos akit meglátnak, de én nem vagyok nekik az.
2024. júl. 10. 19:36
 81/119 anonim ***** válasza:
Nem a párodról van szó hanem arról a pasiról akivel valami több reményében barátkozol.
2024. júl. 12. 03:37
 82/119 anonim ***** válasza:
0%

És mondd, nőként minek neked a férfi barátok ha ott van a párod? Nem lehet vele beszélgetni? Nem hallgat meg? Nem adja meg amire szükséged van?

Ugye te is érzed hogy ez így nem okés?

2024. júl. 12. 03:39
 83/119 anonim ***** válasza:
15%

Tudod mikor szoktak barátkozni egymással a különböző nemű egyedek?

Serdülőkorban. Szóval te valahol ott lehetsz leragadva. Mindenki más a párjával foglalkozik, aki egészséges.

2024. júl. 12. 03:42
 84/119 anonim ***** válasza:
Számomra a férfi barátok ugyanazt nyújtják, mint a női barátok. Se a páromnak, se nekem nem egymásból áll a szociális körünk, hiszen mindkettőnknek vannak családjaink, barátaink, közösségeink. Ez így természetes.
2024. júl. 12. 03:44
 85/119 A kérdező kommentje:
Ha egy nőnek lenne párja, csak akkor barátkoznék vele ha titokban szerelmes lennék belé, és el akarnám hódítani. Nem leszek egy nőnek a sokadik opció úgy hogy nem is érez irántam semmit.
2024. júl. 12. 03:46
 86/119 anonim ***** válasza:
15%

Akkor ezek nem férfi barátok hanem inkább férfi ismerősök, haverok.

Ha te a párod mellett férfiakkal barátkoznál az más lenne.

Én erről beszélek.

2024. júl. 12. 03:47
 87/119 anonim ***** válasza:
15%
85, ez jogos, bár a foglalt nő állítólag tabu. ;P
2024. júl. 12. 03:50
 88/119 anonim ***** válasza:
Szerintem én jobban tudom, hogy milyen kapcsolatban állok a férfi barátaimmal, mint te, nem gondolod? :)
2024. júl. 12. 03:50
 89/119 A kérdező kommentje:
Ha szép nő vagy akkor biztos megdugnának legszívesebben. Ezt elhiheted.
2024. júl. 12. 03:51
 90/119 anonim ***** válasza:
0%
Márpedig ha sokadik opció lennél, akkor lennél igazán lúzer, a magad szemében is és a nő szemében is. Ebbe a hibába nem szabad beleesni, kell hogy legyen az embernek büszkesége.
2024. júl. 12. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!