Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tekint rám minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Starboy1 kérdése:

Miért tekint rám minden nő barátként, vagy sehogy?

Figyelt kérdés
az a szitu hogy kb már 20 nőt leszólítottam utcán,villamoson margit szigeten viszont kitaláltak lekoptatott szöveget mindig,hogy van barátja ami lehet igaz,vagy hogy férjnél van esetleg hogy nem akar ismerkedni.Lehet valamit elrontok vagy túl rámenős vagyok,esetleg érzik hogy szexet akarok tőlük bár mostanába párkapcsolatot.sajnos küködöm pszichés betegségekkel szedek gyógyszereket rá,járok pszichioterápiára.viszont ezeket nem mondom el nekik semmiféleképp jobb ha nem tudják.Mellete van önbizalmam nem vagyok szorongós tipus jóképü vagyok viszonylag, sok nő mondta hogy helyes pasi vagyok,nem vagyok dagadt se sőt gyúrok a hasamra meg felülésezem,fekvőtámaszozom,tisztán tartom magam. 26/F

2017. máj. 15. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet az a baj, hogy túl rámenős vagy, de az is lehet csak szimplán nem jössz be nekik.(és ezzel nem sértegetni akarlak persze) Mivel szólítod le őket?
2017. máj. 15. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A helyzet a következő: a kiszemelt madarak megérzik, hogy veszélyben vannak. Kicsit olyan, mint amikor te a fa alatt ránézel egy galambra, és próbálnád megfogni, az pedig elrepül.

Ha te erőszakosan próbálsz érvényesülni, hidd el sose fog menni; mindennapjaid belső énjének ne a párkeresés legyen a központi üzenete, mert egy idő után az arcodon is meglátszik a sikertelenségek és kudarcokból történő csalódottság. Ajtóstul rontva a házba sosem fogsz elérni semmit sem.

2017. máj. 15. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert csak hazudták, hogy helyes vagy, esetleg nem vagy elég magas.
2017. máj. 15. 18:44
 4/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló tudtommal 20 felett nemsokat számít a külső inkább az hogy viselkedsz bánsz a nőkkel milyen taktiáid vannak ez tapasztalat, nem mondom hogy nem számít a külső de számít de én tényleg helyes vagyok sok nő mondta már nekem és énis elfogadom magam ahogy vagyok
2017. máj. 16. 02:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Elég rosszul tudod. Kortól függetlenül csak a külső számít a nőknek, illetve pénzzel tudod kompenzálni az előnytelen külsőt, de mással nem.
2017. máj. 16. 07:35
 6/7 A kérdező kommentje:
szerintem meg te tudod kissé rosszul,hülyeségeket beszélsz
2017. máj. 16. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 Igen, elég rosszul hiszed. Ne beszélj a nők nevében, ez csak egy durva szereotípia! Nem mondom, hogy nincs ilyen ember akinek ez számít de ez kb a 100-ból 1 és azon látszik is.NE vegyél egy kaptafa alá mindenkit, ha tanácsolhatom. ;)
2017. máj. 16. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!