Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tekint rám minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tekint rám minden nő csak barátként?

Figyelt kérdés
Ha randi szándékkal közeledek férfias kisugárzással, ha barátként közeledek, mindíg csak barátként tekintenek rám. Vigyem őket el kocsival ide-oda, igyunk meg egy kávét, de nehogy megcsókoljam őket. Rám csak barátként tekintenek. Azt persze elmondják hogy ez vagy az a pasi milyen aranyos akit meglátnak, de én nem vagyok nekik az.
2024. júl. 10. 19:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/119 A kérdező kommentje:
49 Nem csak a szexről van szó. Nővel nincs értelme barátkozni mert soha nem kapok tőle semmit. Szerelem, csók, romantika. Ezek közül egyik se. Akkor minek?
2024. júl. 11. 16:22
 52/119 anonim ***** válasza:

"Azért barátkozom adott esetben a másik nemmel, mert számomra egy férfi sokkal több, mint egy farok. És nagyon sok értéket tudok benne találni a farkán kívül."

És akinek a farkát is számításba veszed az mivel tud többet mint a barát ha közben megvan a szimpátia?

Azt mondod a farkán kívül is sok értéket találsz benne.

És akinek a farka számít az miben másabb?

Látod mégis előkerül a farok, túl kevés a szimpátia.

És ha nem olyan szimpatikus de mégis a farka győzött az mitől olyan más?

2024. júl. 11. 16:22
 53/119 anonim ***** válasza:

52

"És akinek a farkát is számításba veszed az mivel tud többet mint a barát ha közben megvan a szimpátia?"

Szexuális vonzalomnak hívják ezt a dolgot.

"És akinek a farka számít az miben másabb?"

Hát abban, hogy hozzá vonzódom. Vagy mondjuk ő szingli, míg egyik-másik férfi barátomnak van párja, így automatikusan tabuk. Vagy mondjuk ő heteró, míg az egyik-másik férfi barátom meleg.

Mi ebben olyan meglepő? Te milyen embert meg akarsz dugni, akit kedvelsz? Ugye, hogy nem.

Próbálok értelmes válaszokat adni, csak nekem annyira távoliak ezek a dilemmák...

Sokkal több embert kedvelek, mint ahánnyal kapcsolatot akarok. Ne mondd már, hogy ez olyan meglepő.

2024. júl. 11. 16:28
 54/119 anonim ***** válasza:
39%
Én csak ezt a barátkozás dolgot nem értem. Ha barátkozok valakivel a másik nemből akkor vonzalom is van, én ettől nem tudok elvonatkoztatni. Minden másra ott a barátnő, nincs szükségem csak női barátokra.
2024. júl. 11. 16:48
 55/119 anonim ***** válasza:
Nőknek ez nyilván könnyebben megy de ebben se vagyok biztos, kevés az olyan nő aki nem vonzódik a saját férfi barátjához.
2024. júl. 11. 16:49
 56/119 anonim ***** válasza:
Ez rendben van. Nekem meg nincs szükségem olyan emberekre, akik a komplett női nemet haszontalannak tartják arra, hogy tartalmas emberi kapcsolatokat alakítsanak ki a tagjaival. Ilyen mélységesen szexista hozzáállással ne csodálkozz azon, ha esetleg sikertelen vagy az ismerkedés terén.
2024. júl. 11. 16:50
 57/119 A kérdező kommentje:
Ha van pasijuk akkor símán barátkoznak férfiakkal. Nekik tálalják ki a magánéletüket pont úgy mint a barátnőiknek. A férfi barátaikat kb mindig nemtelennek nézik. Intimitás soha nem lesz belőle.
2024. júl. 11. 16:53
 58/119 anonim ***** válasza:

Mert a barátság maga nemtelen... Könyörgöm, ennyire hogy lehet elrugaszkodni a valóságtól???

Te megdugnád a barátaidat? Ugye, hogy nem.

Mi képesek vagyunk úgy barátkozni, hohy a nemi szervünket nem akarjuk a tietekhez dörzsölni. Talán érdemes lenne egy kicsit magatokba nézni, hogy honnan ez a mélységes megvetés a női nem irányába? Nektek miért nem tud elég lenno egy nő barátsága? Miért kell hozzá dugás ahhoz, hogy fenmtartsátok a kapcsolatot? Szánalmas.

2024. júl. 11. 16:56
 59/119 A kérdező kommentje:
Nekem szerelem kell és párkapcsolat. Nem csak a szex a lényeg. Ha egy nővel barátkozom akkor többet akarok tőle. Ha rögtön úgy kezdünk hogy randi akkor vagy nemet mond, vagy sokkal magasabbak az elvárásai. Mit tud nekem adni egy nő csak barátként? Semmit.
2024. júl. 11. 17:00
 60/119 anonim ***** válasza:

"Mit tud nekem adni egy nő csak barátként? Semmit."

Okés, csak akkor ne tagadd, hogy szexista vagy a végsőkig... Amúgy örülök, hogy az ilyeneknek nincs nőjük. Egy kis igazság a létezésben.

2024. júl. 11. 17:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!