Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekint rám minden nő csak barátként?
Értelmes emberek nem foglalkoznak magánéletével. Nem tapasztaltam azt, amiről írsz, valószínűleg azért, mert normális emberekkel veszem körbe magamat. Neked is ezt tanácsolom.
41.
Akkor miért vagy itt a gyakorin? Érzed az ellentmondást a szavaid és tetteid között?
Néha felnézek ide, de ennyi. Lehet, hogy neked a Gyakori sokat jelent, de számomra semmi köze nincs a való életben való szociális köreimhez.
Edricus, most komolyan a szubjektív érzések létjogosultságát vitatod el?
Hát igen, banyek, más-más emberek más-más érzéseket váltanak ki belőlünk, ez már csak ilyen. Azzal egyetértek, hogy a törvény előtt vagy a munkahelyen nincs helye efféle megkülönböztetésnek, de egy ember a saját érzéseit hadd élje meg úgy, ahogy akarja, az ég áldjon meg.
Én azt nem értem ha valaki barátként jó fej és szimpatikus akkor miért nem akar a másik vele kapcsolatot? Nem jól néz ki? Nem jó parti, vagy miért?
Barátként megfelelt, társként nem?
Számtalan oka lehet, elvégre bőven vannak különbségek egy párkapcsolat és egy barátság között. A kérdésedre válaszolva:
- külsőleg nem vonzódik
- szexuálisan eltérőek az igények
- eltérnek a hosszútávú tervek
- eltérnek a kapcsolatról való elképzelések
- egyszerűen egy barátságnál megáll a szimpátia
- stb.
45
Igen, például azért, mert szexuálisan nem találja vonzónak. Vagy azért, mert romantikus értelemben hidegen hagyja. Vagy azért, mert az életmódjuk / terveik / értékrendjünk nem összeegyeztethető. Vagy azért, mert a korkülönbség nem ideális. Stb.
"Barátként megfelelt, társként nem?"
Igen, nyilván van ilyen. Nem is értem meglepődést.
Lehet úgy kedvelni egy embert, hogy nem akarunk a nadrágjába nyúlni, nem?
"külsőleg nem vonzódik"
Azt sem értem miért barátkozik valaki a másik nemmel ha ez a helyzet áll fenn, miért nem keres magának inkább egy normális társat?
"szexuálisan eltérőek az igények"
"eltérnek a hosszútávú tervek"
"eltérnek a kapcsolatról való elképzelések"
Erről beszéltetek is vagy csak magadnak eldöntötted és ügy lezárva?
48
Azért barátkozom adott esetben a másik nemmel, mert számomra egy férfi sokkal több, mint egy farok. És nagyon sok értéket tudok benne találni a farkán kívül.
Ha valaki csak egy lyukat lát, amikor rám néz, és ha ebbe a lyukba nem rakhatja be a farkát, akkor hirtelen a teljes személyem érdektelenné válik, az egy selejt. Szerencsére nem mind ilyenek.
Na ezért barátkozom férfiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!