Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tekint rám minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tekint rám minden nő csak barátként?

Figyelt kérdés
Ha randi szándékkal közeledek férfias kisugárzással, ha barátként közeledek, mindíg csak barátként tekintenek rám. Vigyem őket el kocsival ide-oda, igyunk meg egy kávét, de nehogy megcsókoljam őket. Rám csak barátként tekintenek. Azt persze elmondják hogy ez vagy az a pasi milyen aranyos akit meglátnak, de én nem vagyok nekik az.
2024. júl. 10. 19:36
 61/119 A kérdező kommentje:
Nincs olyan férfi aki ne akarna többet egy nőtől ha barátkozik vele, és privát találkozgatnak. Egy férfi csak akkor barátkozik egy nővel ha tetszik neki.
2024. júl. 11. 17:05
 62/119 anonim ***** válasza:

61

Nem, nem minden férfi szexista, ezt az ő nevülben kikérem magamnak...

Az, hogy te egy selejt nőgyülölő vagy, az nem jelenti azt, hogy a többi férfi is az. Szerencsére.

2024. júl. 11. 17:07
 63/119 anonim ***** válasza:

Haha, persze....

[link]

40F incel

2024. júl. 11. 17:10
 64/119 A kérdező kommentje:
Semmit nem mondtam amitől szexista és főleg nőgyűlölő lennék. Én szeretem a nőket. Azt a két nőt is szerettem akik kihasználtak, és akikért mindent megtettem.
2024. júl. 11. 17:11
 65/119 anonim ***** válasza:

De, az nettó nőgyűlölet, hogy az egész női nemet alkalmatlannak találod a barátságra... :D

Iszonyatosan szánalmas.

2024. júl. 11. 17:12
 66/119 A kérdező kommentje:
Bocs hogy nekem nem elég egy köszi aranyos vagy, és egy templomi ölelés egy nőtől aki tetszik. Én mindent megteszek hogy elnyerjem a szimpátiájukat, de ők csak hihasználtak. Arra bezzeg jó voltam hogy ingyen taxi legyek, fizessem a söteményüket, és meghallgassam a gondjaikat.
2024. júl. 11. 17:16
 67/119 anonim ***** válasza:
100%

66

Ez nem barátság, jó reggelt...

2024. júl. 11. 17:22
 68/119 anonim ***** válasza:
100%
Kollégának ugyanúgy fizetem a süteményét éa fuvaroztam is párat, pedig nem barátaim, "csak" kollégáim. Ja és én vagyok a nő. Attól még nem kérem rajtuk számon és nem akarok tőlük többet kollegális viszonynál.
2024. júl. 11. 18:15
 69/119 anonim ***** válasza:

65-ös

Semmi nőgyűlölet nincs ebben, honnan veszed? Rengeteg női ismerősöm volt és akitől akartam valamit azzal először barátkoztam, ismerkedtem, ebben mi a rossz? A pasik egyszerűen így működnek, annak vannak a közelébe akitől akarnak valamit és nem feltétlenül szexet. Vonzódnak, érzéseik vannak, szerelmet akarnak, párkapcsolatot akarnak.

Kár kikérned a nők, pláne a férfiak nevében.

A te stílusod alapján sokkal inkább férfigyűlölő vagy, vagy legalábbis szeretsz belerúgni a sikertelenebbe csak azért mert nem jött össze neki és nem alfa. A gyűlölet inkább rád jellemző!

2024. júl. 12. 02:58
 70/119 anonim ***** válasza:
Bezzeg ha a kiszemelt férfi tőled nem akar többet barátságnál az felháborító, én ezt is el tudom képzelni. Akkor nem mondasz ilyeneket magadról hogy szexista.
2024. júl. 12. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!