Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekint rám minden nő csak barátként?
61
Nem, nem minden férfi szexista, ezt az ő nevülben kikérem magamnak...
Az, hogy te egy selejt nőgyülölő vagy, az nem jelenti azt, hogy a többi férfi is az. Szerencsére.
De, az nettó nőgyűlölet, hogy az egész női nemet alkalmatlannak találod a barátságra... :D
Iszonyatosan szánalmas.
66
Ez nem barátság, jó reggelt...
65-ös
Semmi nőgyűlölet nincs ebben, honnan veszed? Rengeteg női ismerősöm volt és akitől akartam valamit azzal először barátkoztam, ismerkedtem, ebben mi a rossz? A pasik egyszerűen így működnek, annak vannak a közelébe akitől akarnak valamit és nem feltétlenül szexet. Vonzódnak, érzéseik vannak, szerelmet akarnak, párkapcsolatot akarnak.
Kár kikérned a nők, pláne a férfiak nevében.
A te stílusod alapján sokkal inkább férfigyűlölő vagy, vagy legalábbis szeretsz belerúgni a sikertelenebbe csak azért mert nem jött össze neki és nem alfa. A gyűlölet inkább rád jellemző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!