Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak barátként tekint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak barátként tekint rám minden nő az isten szerelmére?

Figyelt kérdés
F30
2018. jan. 11. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Mert csúnya vagy. Menj el gyúrni vagy valami. Van egy haverom, arcra kegyetlen ronda, rendezetlenek a fogai, összenőtt a szemöldöke, de ki van gyúrva és egy nagyon szép barátnője van.
2018. jan. 11. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez alapjan csak tippelni tudok, de valoszinüleg azert, mert ugy ismerkedsz.

Persze, lehet egy az ö szemszögükbül nem banto lekoptatasi szöveg is.

Ha viszont emberileg tenyleg sikerült megkedveltetni magadat, de ennel többet nem akarnak töled, akkor valoszinüleg felreerthetö jeleket küldessz.

Probald csak meg, ha latsz egy lanyt, mielött megszolitod, merd vegig (ugy, hogy eszrevegye), aztan mosolyogj. Amikor rad nez, csinalj annyit, hogy a szemöldöködet egy pillanatra "megugrasztod". Aztan szakitsd meg a tekintetet. Ez olyan testbeszed, ami eleg egyertelmü. Ha erre nem irritaltan reagal, akkor közelitsd meg. Valoszinübb, hogy igy nem leszel olyan sikeres az ismerkedesben, mint elötte, de legalabb olyan lanyok fognak csak pozitivan reagalni,m akiknek hasonloak a szandekai, mint neked. Igy legalabb nem vesztegeted az idödet, ha nem csak baratkozni akarsz.

2018. jan. 11. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Ember, ne barátkozz a nőkkel és akkor nem fognak rád barátként tekinteni. Nem bonyolult ez.
2018. jan. 11. 18:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Kifejtenéd bővebben?

Én nem barátkozok hanem ismerkedek ők alakítják barátsággá.. Sokszor szerintem tudatosan..

Mit tudom én nem tetszek neki eléggé nem veszi be az egója h beérje velem vagy tudja h jobbat is kaphat vagy ilyesmi..

2018. jan. 11. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy elég tökös, magabiztos, jó dumás, bátor, kezdeményező, önbizalommal teli.

Ahelyett hogy egyből kezdeményeznél nála és tudná hogy akarsz tőle valamit, valami hosszú távú barátkozásra, ismerkedésre hajtasz, amiből aztán sosem lesz semmi.

Kezdeményezz nála, aztán vagy hagy utasítson el, vagy hagy tetsszél neki és kezdjetek randizni.

2018. jan. 11. 20:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Hogyan törénik egy ilyen kezdeményezés?

Ez nem aNyomulás kategóriájához valóm visszakanyarodás? :(

2018. jan. 11. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy sirankozni akarsz vagy leküzdeni a parkeresesed nehezsegeit?

Miert reagalsz egyaltalan azokra a valaszokra, amik nem ervenyesek rad? Azt, pedig, ahol valami ötlet olvashato pedig ignoralod. Nem, mintha tul sok infot adtal volna!

Mielött megismerkedtem volna eletem szerelmevel, rengeteg "kapcsolatom" volt. Szinte sportot üztem a flörtölesböl. Most pedig, mivel szeretem paromat, mar csak nagyon felszinesen tehetem, de nem is celom mar a testiseg mas nökkel. Megis kicsit hianyzik. Azok a barataim, akik szinglik voltak, mar vagy hazasok, vagy komoly kapcsolatban vannak (közülük sokan a segitsegemmel, nem egy esküvön voltam tanu). Es igy, unalombol (amikor az idöjaras nem teszi lehetöve a motorozast vagy kinti sportolast) ide irkalok... mert tudom, miröl beszelek. Mert tudom, hogyan lehet egy lanyt sikeresen megközeliteni. Mert en mar nem tehetem es örömömet lelnem, ha legalabb valakinek segithetek... aki melto erre!

2018. jan. 12. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!