Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ferfiak, szerintetek csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, szerintetek csak baratkent tekint ram?

Figyelt kérdés
Van egy fiu baratom, akivel egyszer majdnem osszejottunk, de kulso okok miatt megsem. O aztan mondta, hogy erez irantam, es szerette volna, ha komolyra fordul koztunk a dolog. En mondtam, hogy inkabb baratok legyunk mar csak. Azota is Nagyon joban vagyunk, mindent megbeszelunk egymassal, es surun talalkozunk kettesben. Utobbi idoben meglepett tobbszor aprosaggal, a veletlenul osszeer valamink, vagy zavartan elhuzodik, vagy elnezest ker. Es mikor meselek nagyon valamit, nagyon komolyan tud figyelni ram. Nem tudom hoba tenni, mert ahhoz kepest, hogy 1 eve volt koztunk valami, nem nyomul, es nem kezdemenyez
2016. nov. 26. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Visszautasítotad, mi a szarért kéne próbálkoznia? Hogy legyezze az egód?

Ha te gondoltad meg magad, akkor meg nyisd ki szépen a szád, nem halsz bele.

2016. nov. 26. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
+1 az elsőhőz, de tényleg nem is értem, hogy ha egyszer egyértelműen elutasítottad, akkor miért várnád, hogy nyomuljon meg kezdeményezzen?
2016. nov. 26. 14:45
 3/6 Blade Bone ***** válasza:
Mert egy férfi sosem adja fel, ha akar valamit.
2016. nov. 26. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:

"Mert egy férfi sosem adja fel, ha akar valamit."

Aha, ezt hívják zaklatónak, akkor meg az a gáz.

2016. nov. 27. 10:46
 5/6 Blade Bone ***** válasza:
#4 De ha tudod, mi az, hogy mérték, akkor úriember vagy.
2016. nov. 27. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:

"Blade Bone nevű felhasználó válasza:

#4 De ha tudod, mi az, hogy mérték, akkor úriember vagy."

Na ja, csak ez a "mérték" attól függ, hogy az adott lány éppen milyen hangulatban van, mennyire gondolta meg magát vagy sem.

Ha nem gondolta meg magát, és továbbra sem akar tőled semmit, akkor a 0,0001 szintű véletlenül elejtett fél megjegyzés is simán nyomulásnak van elkönyvelve, amit tök kényelmetlenül reagál le a csaj, hogy miért nem lehet őt békénhagyni, ha már egyszer nemet mondott.

Ha viszont közben meggondolta magát, akkor ha hirtelen lekapod a nyílt utcán, akkor is csak "húú de határozott és férfias vagy".

Te meg találd ki az amúgy is nagyon konzisztens és logikus női viselkedésből, hogy most épp mi is a helyzet, ugye?

Tudom, hogy ez alap elvárás a mai férfiakkal szemben, de nem vagyunk gondolatolvasók, és jellemzően nem is akarunk azok lenni. Nem tudhatjuk, hogy mi zajlik a kis fejetekben, és hogy ma éppen a teljes a tegnapi álláspontotok teljes ellentétét valljátok teljes mellszéllességgel vagy a tegnapelőttiét.

A csapból is az folyik, hogy a nem nemet jelent. Szóval ha visszautasítottál egy férfit, akkor onnantól a férfinak egyetlen lehetősége van: elfogadni ezt.

Ha te később rájösz, hogy neked mégis kell a pasi, akkor ott már a te térfeleden pattog a labda, hogy ezt a másik tudtára hozd.

Elvégre legutóbbi emlékeim szerint a nőknek is van szájuk.

2016. nov. 28. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!