Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha egyszer már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egyszer már bejött egy nő, akkor képesek lennétek tudatosan leépíteni a vonzalmat, és csak barátként tekinteni?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori: közös baráti körben megismerkedtem egy férfival, aki elég bátortalanul ugyan, de udvarolt. Egyértelműen jelezte, hogy bejövök neki, mint nő (külsőleg, belsőleg egyaránt) és szívesen kerülne velem közelebbi kapcsolatba. Nem utasítottam el, de nem is omlottam a karjaiba, amikor lehetett volna (jobban szerettem volna, ha ő kezdeményez). Aztán idővel nekem lett más, egy se veled-se nélküled kapcsolatban voltam hosszabb ideig. Közben a férfi barátként megmaradt, egyikünk sem akarta leépíteni a kapcsolatot. Idővel a legjobb barátom lett. Ő eleve olyan típus, aki nagyon nehezen nyílik meg, bízik meg másokban, de bő fél év után lassan oldódott. Mindig, mindenben számíthatok rá, és azt hiszem, ez kölcsönös is. És nem bánnám, ha újra kezdeményezne, adnék is "biztatást", csak nem tudom eldönteni, hogy most akkor végleg leírt, mint nőt, és tényleg csak barátnak tekint, vagy van még esély "feléleszteni" a tüzet. A viselkedése alapján én úgy érzékelem, hogy továbbra is vonzódik hozzám, de lehet, hogy csak szeretném ezt hinni. (Azt rendszeresen mondogatja, hogy emberileg nagyon értékel, de nőként már nem kapom a "bókokat", ahogy korábban... :( )

Mi a véleményetek? El lehet nyomni tudatosan a vonzódást, vagy pedig csak "titkolja", mert nem tudja, hogy én hogy állok hozzá?

2013. dec. 29. 17:22
 1/7 kendrazoltan ***** válasza:
Dobj fel neki egy labdát és kiderül minden...tereld a témát olyan irányba, hogy az előzőből valami hiányzott, nem is tudod mi...jaaaaaaj, de kár, hogy nem minden olyan férfi olyan, mint te...hhhjjjaaaaajjjjj...tetszik érteni? ;)
2013. dec. 29. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem bókol, mert egyszer már pofára esett ez miatt! Nem akarja, hogy ha még egyszer próbálkozik, akkor te esetleg megszakítasz minden kapcsolatot vele.
2013. dec. 29. 17:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Ilyesmivel már próbálkoztam, de nagyon önbizalomhiányos, és sajnos egész másképp értelmezi... olyan dolgokban méri össze magát az "előzővel", amiben a másik jobb (hiába mondtam, hogy nekem az kevésbé fontos). Alapvetően az önbizalomhiány miatt nem jutottunk eddig tovább barátságnál, és az is csak nagyon lassan alakult.
2013. dec. 29. 17:29
 4/7 A kérdező kommentje:
# 2: Nem esett pofára, én pozitívan fogadtam a bókjait! Csak ő nem érezte "elégnek" a biztatást, amit adtam. Volt olyan szitu, hogy ha én léptem volna, akkor lehetett volna valami, de én vártam, hogy ő lépjen... ő meg nagyon zavarban volt sajnos.
2013. dec. 29. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Két választásod van:

1- vagy te viseled a nadrágot és kezdeményezel, ami kissé zavarható lehet, de így nagy eséllyel összejöttök, vagy

2- dobálgatod esze-veszettül felé a magas labdákat, amelyre talán nem fog lecsapni, mert nem tud flörtölni valamint félénk

2013. dec. 29. 17:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Kezdeményeznék én, csak jó lenne tudni, hogy van-e esély, vagy már teljesen leépült a vonzódása....
2013. dec. 29. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Vonzódást nem lehet leépíteni, de be tud tokosodni...

Pasiként azt gondolom, hogy ez eltarthat a végtelenig is, hiába a "magas labdák", - mindent lehet egészen furcsán értelmezni.

Szóval: ha úgy látod, akkor inkább bele a közepébe!

2013. dec. 31. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!