Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk, akiknek sok lányismerőseik, barátaik vannak, ti tényleg csak barátként tekintetek rájuk, vagy tetszik is közülük jó pár mint nő?
Főleg olyan férfiak válaszára vagyok kíváncsi, akik eléggé nyílt, közvetlen természetűek és elég sok nőnemű barátaik, ismerőseik vannak, tehát akik gond nélkül beszélgetést kezdeményeznek akárkivel, egy nővel. Tehát akiket már régebb óta ismertek, pl évek óta (pl. volt osztálytársnő, akár gyerekkortól ismeritek, szomszéd) ők csak tényleg barátok és a barátnőtöket inkább "idegen" nők között keresitek vagy a lánybarátaitok közül is szóba jöhetne, vagy rájuk már nem is tekintetek úgy?
Kérlek írjatok kort is, köszönöm.
Akivel igazán jóban vagyok, azzal szeretnék "jóban" lenni is! :-)
F/60
Nem.
Volt olyan lány barátom, akivel gyakran smárolgattam, meg fogdostam.
A "nem" azt jelenti, hogy nem csak barátként tekintek rájuk.
Természetesen ha lehetőség adódik, a csaj alá nyúlok simán.
A lány barátaim többsége olyan, hogy maximum néhányszor lefeküdnék velük, de bizonyos okok miatt nem lennék velük hosszabb távon, komoly kapcsolatban. A kisebb része (1-2 lány) akit jobban kedvelek és szerintem ez kölcsönös, viszont messze vagyunk egymástól, így nem lett és nem is lesz semmi.
25/F
Igen, mi mindkettőre képesek vagyunk.
Valakit csak elraktározunk későbbre, mert pl épp jár valakivel, akkor én pl felépítek egy jó barátságot, amit simán tovább lehet vinni. Ha nem, akkor viszont nem is nagyon beszélek vele csajokról. Kényes info...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!