Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék életem szerelmére csupán barátként tekinteni?
Szegényem. Ugyanebben a helyzetben vagyok. Minden együttérzésem... Ha van kedved beszélgetni írj!
21/N
Még egy tipp. Ha Pestiek vagyok menjetek metróval. Meg kell fognod, hogy ne essen el. :>
Csak lazán. Ha nem érzi sarokba szorítva magát azzal, hogy többet vársz tőle akkor lehet, hogy ő akar majd többet.
nekem is hasonló a helyzetem! nálam az van, hogy a barátság is több, mint a semmi, és ebből kialakulhat még vmi. adok néhány tippet.:
ha érzed, hogy szeret, akkor maradj a közeli barátja és majd lesz egy olyan pillanat amikor (ő is) úgy érzi, hogy lépnie kell. (már ha tényleg szeret)
egy másik lehetőséged, hogy hanyagolod...ezt úgy értem, hogy ha eddig naponta beszéltetek, találkoztatok, stb. akkor ezen tevékenységeket hanyagold, tégy úgy mintha nem érdekelne és ha tényleg szeret, akkor ez is beválhat.
vagy: összejössz egy másik lánnyal/fiúval, de érezteted vele, hogy őt szereted.
sok minden beválhat.
remélem segítettem : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!