Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barátként tekint rám?
Figyelt kérdés
A hétvégén egy buliban ott volt a srác is aki tetszik eddig is nagyon jóban voltunk (persze csak haveri szinten).De a partyban nagyon sokszor összebújtunk egyfolytában engem ölelgetett és csak velem volt.Nagyon kedvesen viselkedett, úgy ahogy máshogy még soha se.(NEM ITTUNK!) Viszont mikor ma találkoztunk suliban nem is beszélt erről, le se szart engem.....vagyis nem szart le csak ugyanolyan volt mint máskor. Engem ez nagyon elkeserített mert azt gondoltam több lehet végre köztünk mint csak barátság. Lehet, hogy csak én értettem rosszul és neki ez teljesen baráti volt?Normális válaszokat várok! 16/L2012. nov. 19. 15:22
1/7 anonim válasza:
Van olyan fiú akinek ez még belefér a barát kategóriába. De jobb lenne, ha megbeszélnéd vele.
2/7 anonim válasza:
Vannak ilyen bújós fiú. Utalásokat nem tett szóban, amiből kiderülne, hogy folytatni akarná a jövőben?
3/7 A kérdező kommentje:
hát nem tudom h merjek-e vele beszélni erről mert ha ő ezt csak tényleg barátinka gondolta akkor azzal h én elmondanám neki mit érzek a barátságunk rovásra menne...vagy nem?
2012. nov. 19. 15:30
4/7 anonim válasza:
Ha nagyon jó barátok vagytok akkor ez nem fog a rovására menni. :) (tapasztalat)
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.....lehet h holnap megpróbálom :/
2012. nov. 19. 15:34
6/7 anonim válasza:
Szívesen, fel a fejjel. :) Egyébként 15/f :D
7/7 anonim válasza:
ha nagyon félsz egy pár napot várhatsz, amíg megnyugszol, de nem kel... esteleg, ha megölel, adj neki egy nyakra-puszit ;)valahogy tisztád vele! aztán meg írd le mi volt :P 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!