Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak barátként tekint rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak barátként tekint rám vagy esetleg máshogy?

Figyelt kérdés

tetszik egy srác, de barátnak is nagyon jó. 1hónapja ismerem jobban, de nagyon jóba lettünk, nagyon sokminent elmondott nekem,eléggé meg nyílt, meg is kérdeztem tőle hogy hogyan amikor csak 1 hónapja ismerjük egymást és azt mondta hogy lát bennem valamit, és aranyosnak tart. volt már hogy megkérdezte hogy szerintem jó pasi-e. meg volt róla szó hogy néha kicsit egóista és aztmondta hogy akit szeret azzal nemaz, és velem nem akar azlenni, és nemis lessz, a volt barátnőjével meg igen.. szoktunk eggyüt honfoglalózni:$ akkor is általában mindig nkm segít..szokott ilyen érdekes beceneveket is adni.. de teljessen ugy beszélgetünk mintha legjobb barátok lennénk. ő idösebb így akár léphetne is ha többet érez.

így nemértem az egésszet 15/L

2012. dec. 22. 00:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatalok vagytok ezért nem tudom, ha visszagondolok kislányként akkor általában igy viselkednek a fiúk ha tetszik neki valaki, viszont hogy lépjen? Még nem találkoztam olyannal.
2012. dec. 22. 00:06
 2/3 A kérdező kommentje:

ő 21 szóval már nem gyerek..

de am köszi a választ:)

2012. dec. 22. 00:16
 3/3 anonim ***** válasza:
hűha akkor szerintem kizárva, sőt sokkalom ezt a 6év korkülönbséget! Ne éld bele jobban magad.
2012. dec. 22. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!