Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden kapcsolatom szexszel kezdődik. Mit csináljak máshogy?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy baj, de nekem szinte az összes kapcsolatom szexszel kezdődik. Nem akarom ezt, de nem megy máshogy. borzalmasan rossz. Valakivel vagy lefekszek, vagy nem is találkozok vele mert nem tetszik. Hogy csináljam? ötletek? tippek? hogy kerüljem el a "veszélyes" helyzeteket? :(2012. nov. 28. 21:48
1/10 A kérdező kommentje:
17Lány
2012. nov. 28. 21:50
2/10 anonim válasza:
Ha jól értem ezt te akarod így? Hogy rögtön sexelsz?
3/10 A kérdező kommentje:
túlságosan akarom igen. aztán rendszerint megbánom és van, hogy a pasi ágyának a szélén ülök és elsírom magam, hogy már megint elkapkodtam.. semmi nem jön össze így!
2012. nov. 28. 21:56
4/10 anonim válasza:
17 évesen minden kapcsolatod. Hány kapcsolatod volt eddig összesen?
5/10 Tyler913 válasza:
Már bocs,de ez eléggé vastagon önértékelési problémákat jelez nálad. Miért adod magad ilyen olcsón?
6/10 anonim válasza:
Az első pár randin menjetek moziba, kávézóba sétálni vagy akármi, ahol nincs ágy és nem tudsz ráugrani :)) Ja és próbáld magad kicsit kontrollálni.
7/10 A kérdező kommentje:
női-férfi kapcsolat amelyeknek minőségéről szerintem nem érdemes szót ejteni. sok. igaz szerelem meg talán egy se. nem voltak olyan megrázóan nagy szerelmek. nagyon tudok szeretni, de ez kényes téma. 2 igazi pasim volt és soksoksok kavargatás. 1-2 hetes/hónapos dolgok. így talán jobban megérted mire is gondolok.
2012. nov. 28. 22:02
8/10 A kérdező kommentje:
talán egy pszichológus tudna nekem segíteni?
2012. nov. 28. 22:04
9/10 anonim válasza:
Igen, megértem. De ezt neked kell eldöntened, hogy mit csinálsz. ha kötetlen, laza kapcsolatokat, akkor azokra menj rá4 Ha komolyabb kapcsolatot, akkor pedig ismerd meg előbb a másikat, ne menj bele ilyen gyorsan!
10/10 anonim válasza:
Vagy előzd meg a problémát. Egyszerűen egy olyan srácnak adj esélyt, aki nem rutinmunkával fog lefektetni, hanem meg tudja becsülni azt, hogy egy - gondolom - ilyen szép lánnyal lehet együtt. Komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!