Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a barátnőmnek, hogy ő nekem az első kapcsolatom, és vele volt az első csók?
Figyelt kérdés
?:)2012. nov. 24. 10:22
1/12 anonim válasza:
Miért ne?
Ha ezért otthagyna akkor nem is kellettél neki igazán.
2/12 anonim válasza:
Nyugodtan! Ebből látszik,hogy nem vagy hímringyó :) Engem ez egyáltalán nem taszítana, inkább aranyosnak gondolnám.Pontosabban gondolom,mert az én barátommal ugyanez a helyzet :)
3/12 A kérdező kommentje:
Nem hagyna ott :D
2012. nov. 24. 10:24
4/12 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, ti mióta vagytok együtt?:D
Korotok?
2012. nov. 24. 10:25
6/12 A kérdező kommentje:
16, ő 17 :P
2012. nov. 24. 10:26
7/12 anonim válasza:
Hát mi kis picik vagyunk még :P ő 16 én 15. És 1,5 hónapja.
8/12 A kérdező kommentje:
Mi 3 hónapja :P
2012. nov. 24. 10:33
9/12 anonim válasza:
Én is így voltam.
Lazán elmondtam a barátnőmnek.
F19-L20
10/12 anonim válasza:
Jól van kérdező, tessék menőzni.. xd :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!