Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek hogyan zajlott az 1. csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdasd1125 kérdése:

Nektek hogyan zajlott az 1. csók?

Figyelt kérdés

Hogyan történt meg? Milyen érzés volt? Megkérdezte, hogy megcsókolhat-e vagy csak úgy ment magától? Mennyi idő után történt?

/értelmes válaszokat/

2012. nov. 14. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
beszélgettem egy fiúval neten, aztán találkoztunk, sétáltunk, vicces fiú volt és tudta mit akar. Sétáltunk vissza, mikor megfogta a kezem és megcsókolt. áááá most is beleborzongok. xd 1, 5 évig jártunk :P
2012. nov. 14. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyálasan..:DD Tettszettünk egymásnak egy sráccal(akivel egy suliba is jártunk/járunk) és ezt el is mondtuk egymásnak, ezután telefonon már közölte is, hogy szeret(így elég furin hangzik, hogy csak úgy na, még randi sem volt meg semmi, de pár hónapon át tényleg mindennap rengeteget beszélgettünk), utána randiztunk, mikor megérkeztünk a találkára puszi, utána már kézfogás, majd leültünk beszélgetni és egyszer csak megcsókolt.:) szóval az első randin.:D
2012. nov. 14. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:

2. randi, épp puszit akartam adni neki, és odafordult, és megtörtént a csók. :)

finom volt, puha, és meleg.

14 voltam :)

16L

2012. nov. 14. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Régebben megkérdezte tőlem facebookon (ekkor már jártunk) hogy legközelebb, amikor találkozunk, megcsókolhat-e. Én mondtam, hogy igen.

Ő megkérdezte, hogy szeretném. Ülve vagy állva. Én azt mondtam, hogy ülve.

Amikor találkoztunk, setalgattunk a Duna parton és mondta, hogy üljünk le egy padra. Leültünk. Egymás szembe nézzünk, ő belesimított a hajamba és meg is történt.

A mennyekben éreztem magam :)))

2012. nov. 14. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem az első csók az iskolában a szekrények mögött történt meg 12 évesen.. ki gondolta volta, hogy a suli lehet a világ legromantikusabb helye?:D Amúgy meg jó érzés volt, bár a pasi nem éppen a legjobban csókoló pasi volt:DD nem kérdezte meg.. csak maga felé fordított és megcsókolt. nagyon gyorsan történt az egész..:DD hát elég gyorsan, azt hiszem 1 hete kezdtünk el járni mielőtt megcsókolt volna:DD de azóta már tudom, hogy nem az volt életem egyik legjobb döntése, hogy azzal a pasival jártam.. de most már lassan egy éve van egy nagyon jó kapcsolatom, és a jövőre tekintve is nagyon nagy álmaim vannak ezzel a fiúval kapcsolatban, szerencsére:)<3

19/L

2012. nov. 15. 15:07
 6/9 Barbiii07 ***** válasza:
Nekem nagyon nem volt romantikus.. 12 lehettem mikor jartam egy sraccal az osztalyombol, es hat volt mar szajra puszi, de ennyi. Es egyik nap az egyik osztaly elott a radiatornak dolve alltam, o meg par meterre tolem beszelgetett az egyik haverjaval, aztan hallottam h a haverja mondja neki hogy csokoljon meg. Es hat odajott a derekamra tette a kezeit es a nyelvet majd ledugta a torkomon. Mikir vegzett fogta magat es elsetalt xDDDDD
2012. nov. 18. 10:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Fura érzés volt. Pár hónapja történt, jóval azután, hogy összejöttünk. Puszi, ölelés már előtte is volt, aztán egyszer, mikor hazakísért, puszi helyett odahajolt a számhoz és megcsókolt. Napokig furán voltam utána. Olyan hihetetlen érzés volt hogy én már csókolóztam. Nem kérdezett semmit, de kb. egy héttel az első után megkérdezte, hogy ugye mindent jól csinált és mondta, hogy nyugodtan mondjam, ha nem akarom hogy megcsókoljon. Tök aranyos volt!!! *-* Az első kb. 4-5 csók még fura érzés volt, de aztán belejöttem/tünk! Sok sikert neked! :)
2012. nov. 18. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Az osztalyal neptancra járunk, és egyik próba után, az a fiu akivel járok az osztálybol, felráncigált a wcre, és ott. Nagyon jo volt:)
2012. nov. 18. 18:33
 9/9 anonim válasza:
Nekem kb 1 hónapja történt meg.:) Nagyon szerelmes voltam/vagyok a fiúba, éppen haza fele kísért, amikor megállított, maga felé fordított. Mondta, hogy szeret engem és megcsókolt. Az nap nem sokat aludtam.:D Máson nem járt az eszem, csak azon, hogy úristen, tényleg megcsókolt. Mai napig együtt vagyunk, de már jobbak vagyunk a csókolózásban, mint akkor, először. Ismerjük egymás "szájmozdulatait" és úgy viszonyulunk egymáshoz.^^ Még mindig hevesen ver a szívem, ha a puha szája az enyémhez ér.:P 15/L
2012. nov. 19. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!