Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi-első csók valakivel hogy zajlott nálatok?
Figyelt kérdés
nem a legeslegelsőt értem ezen :))2009. szept. 26. 07:19
1/4 anonim válasza:
7.es voltam ő 8.os,hazakisért,majd én tovább kisértem pár utcányira (a kis cseles én) és ott az 1ik fa lombja alatt megtörtént a csók!
Emlékszem még naplóba is írtam,h átdugta a nyelvét...de visszagondolva nem tetszett annyira,mert cigi szagú volt a gyerek-nem is volt folytatás :)
2/4 anonim válasza:
a kis finnyás ....... cigiszagú ....
Amúgy nagyon ksi fonom vagy, nekem a csajszi a gatyámba dugta a kezét moziban, alig kaptam levegőt hirtelen. Persze nem volt rossz :-)
3/4 A kérdező kommentje:
jajj :D köszi a válaszokat :D de én úgyértettem h azzal az 1alakivel az első :P nem a leges legelső :D
2009. szept. 26. 08:44
4/4 anonim válasza:
nekem,magától értetődő volt,hogy megtörtént az első randin...:)
Ez azért volt,mert a pasi nagyon tapasztalt volt,és tudta hoyg vegyen le a lábamról:P
DE nem volt folytatása,azért mert egyikőnk sem akarta teljesen...:(...de azért lehet belőle valami...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!