Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csóknál ki szokott derülni hogy az egyik félnek ez az első?
Mindkét válasszal egyetértek.Szerintem például cuki:)
A másik:Lehet hogy észreveszi hogy nagyon izgulsz,ha meg tényleg spontán jön akkor nem fogsz.
Lehet rosszul csókolni, de általában az csak úgy jön és biztos vagyok benne, hogy nem fogod elrontani. Amúgy meg különösebb okod nincsen izgulni igazából semmi sem változik attól, hogy te már csókolóztál-e, vagy sem.
Pár tipp a csókra: A csók a szájra koncentrálódjon, annak az a lényege, hogy a szátok ér össze (nincs arcnyali)
Elcsattan egy pár szájra puszi, aztán picit megdöntitek mindketten a fejetek ellentétes irányba, összeér a szátok és egyszerre együtt kinyitjátok aztán ellentétesen körző illetve a nyelvet ki-be húzó mozdulatokat végeztek a nyelvetekkel. Igazából ennyi az egész.
Mondjuk én nem szeretem a ki-be huzogatós dolgot én a körzésre esküszöm.
(egy utcsó dolog. csak azért írtam hogyan zajlik a csók hogy valami fogalmad legyen róla, nehogy bemagold és ezen gondolkozz miközben csinálod, mert az eltereli a figyelmed és úgy már el lehet rontani. csak várjátok meg a nektek megfelelő pillanatot aztán csókolózzatok és kész :)
Amúgy meglátod ez egy nagyon alap és átlagos dologgá vállik számodra egy idő után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!