Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első csók?
Ugyan olyan mint az azt követő többi csók. :D
A "hogy kell csókolni" kérdésre meg én is csak azt tudom mondani, hogy spontán, ahogy jön. Erre nincs útmutató, hogy fejet 45 fokban balra dönteni, csücsöríteni, majd csók.
Mit kell tenned? Találni egy fiút/lányt (ahogy érzed) aki szintén csókolózni akar.
Ne félj attól, hogy majd elszúrod.
Én is félte először, de a párom mikor megtudta hogy ő az első, azt mondta hogy nemis látszott hogy az volt az első csókom :)
Én először hagytam, hogy ő kezdjen el csókolni, és én pedig csak mentem utánna :P
Sok sikert! 19/L
Szerintem az első csók (az én tapasztalatom) lehet nagyon szar is, de utána így is függővé válhat az ember..
Fontos az, hogy kivel történik meg...ahány ember annyi féle csók...ha viszont valaki olyan csókol meg akivel véletlenül (mert hogy előre nincs honnan tudni) talál a szátok, akkor fantasztikus élmény
én is 13 vagyok és én is izgulok az első miatt, mert van barátom és úgy érzem ő is akarja de egyszerűen félek tőle!
De szerintem neked simán fog menni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!