Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14éves fiú vagyok, most van először barátnőm megcsókoljam első nap? És hogy kell csókolni? O. O
Első nap ne. :) A lányok nem szeretik ha a fiúk el akarják sietni a dolgokat.
Persze attól ölelés és arcra puszi simán mehet. :)
Azt meg nem lehet megmagyarázni, hogy hogyan működik a csók, mert miután elkezdődik ösztönösen jön. Van aki lassan, van aki gyorsan, van aki finomkodva, van aki erőteljesen szereti. Általában az a legjobb amikor közös pontra juttok. :) De szerintem legtöbb esetben a lányok engedik, hogy a fiú vezessen.
18/L
NE!!
Majd adja a helyzet szerintem először megteszi egy szájra puszi aztán reakciótól függően tovább... ezt nem lehet leírni meg kell tapasztalni!
gyerekek én már 3. alkalomkor csókolóztam :)
3 het vagyunk eggyüt azóta minimum 50 szer csináltuk
Akkor azt mondjàtok eső nap még ne, oké kösz!
De ettől a csóktól én félek... ://
Nem kell félni a csóktól, az nagyon jó dolog. :)
Jó oké az elsőtől én is féltem, de utána már egyáltalán nem. :)
A csók működése ösztönös. A lényeg az ajkakon van, a nyelv meg ki be. :) Utána, hogy milyen gyorsan csinálod meg hogy hogyan az egyéntől függ. :)
a 18:00-nak:
Csak mond neki, hogy ne harapjon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!