Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14éves fiú vagyok, most van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14éves fiú vagyok, most van először barátnőm megcsókoljam első nap? És hogy kell csókolni? O. O

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat és légyszi csak normálisakat! ;)

2012. okt. 25. 16:42
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
100%
csak puszit majd 3. 4. alkalomra csak aztán jöhet a töltelék az egészbe ;)
2012. okt. 25. 16:47
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Első nap ne. :) A lányok nem szeretik ha a fiúk el akarják sietni a dolgokat.

Persze attól ölelés és arcra puszi simán mehet. :)

Azt meg nem lehet megmagyarázni, hogy hogyan működik a csók, mert miután elkezdődik ösztönösen jön. Van aki lassan, van aki gyorsan, van aki finomkodva, van aki erőteljesen szereti. Általában az a legjobb amikor közös pontra juttok. :) De szerintem legtöbb esetben a lányok engedik, hogy a fiú vezessen.

18/L

3/27 anonim ***** válasza:
100%

NE!!

Majd adja a helyzet szerintem először megteszi egy szájra puszi aztán reakciótól függően tovább... ezt nem lehet leírni meg kell tapasztalni!

4/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) sztem első nap nem kéne, várj még vele!! csókolni ráteszed az ajkad az övére és puszilgatod azt, aztán ha nyitja a száját a nyelveddet átdugod és a többi, de ez jön magától :) am h legyen e csók a csajtól is függ :) ha bármi kérdeni valód van irj :)
2012. okt. 25. 16:48
 5/27 anonim válasza:

gyerekek én már 3. alkalomkor csókolóztam :)

3 het vagyunk eggyüt azóta minimum 50 szer csináltuk

2012. okt. 25. 17:04
 6/27 anonim ***** válasza:
53%
Figyi ha a lány feltűnően sokszor nyalja meg az ajkait akkor vágyik rá! Am. nem olyan bonyolult csak közeledsz felé először csak megpuszilod az ajkát utána kinyitod a szád és mozgatod. Ha pedig ő is nyitja akkor átdugod a nyelved a szájába és ott vagy a nyelvét vagy a fogainak az alját nyalod meg.
2012. okt. 25. 17:08
 7/27 anonim ***** válasza:
Am. Nem tudom pontosan így megy-e nem csókolóztam még. (utolsó voltam)
2012. okt. 25. 17:11
 8/27 A kérdező kommentje:

Akkor azt mondjàtok eső nap még ne, oké kösz!

De ettől a csóktól én félek... ://

2012. okt. 25. 17:28
 9/27 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet leszoktatni valakit a harapásról?:D
2012. okt. 25. 18:00
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félni a csóktól, az nagyon jó dolog. :)

Jó oké az elsőtől én is féltem, de utána már egyáltalán nem. :)

A csók működése ösztönös. A lényeg az ajkakon van, a nyelv meg ki be. :) Utána, hogy milyen gyorsan csinálod meg hogy hogyan az egyéntől függ. :)

a 18:00-nak:

Csak mond neki, hogy ne harapjon. :D

2012. okt. 25. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!