Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly kapcsolatnál mikor jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatnál mikor jön el az első szex? (lent)

Figyelt kérdés

nemrég összejöttem egy sráccal, aki komoly kapcsolatot akar, viszont alig ismerjük még egymást és már akarja. én ezt egy kicsit másképp gondolom. én akkor akarok vele lefeküdni, ha már többet érzek iránta vonzalomnál.

vagy ő csak le akar fektetni?

2012. okt. 25. 00:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
15%
A szex a vonzalom jele, ha nem akarsz vele szexelni, akkor nem is jön be a srác, ne is hülyítsd inkább...
2012. okt. 25. 00:04
 2/27 anonim ***** válasza:

nemtom.

lehet hogy igen és együtt lesznek 10évig, de lehet h csak 1 honapig.

nem ettől függ.

2012. okt. 25. 00:05
 3/27 anonim ***** válasza:
67%
Én és a barátom több,mint fél éve vagyunk együtt és nem feküdtem le vele,de nem haragszik rám érte,megérti,hogy ez lenne az első ..és....
2012. okt. 25. 00:05
 4/27 A kérdező kommentje:
nem, én vonzódom hozzá, csak a szexet még korainak tartom. és cseppet sem akarom hülyíteni, éppen attól félek hogy ő hülyít engem!
2012. okt. 25. 00:06
 5/27 A kérdező kommentje:
nem tudom az én pasimról elképzelni h várna fél évet. lehet ott is hagyna, nem tudom. dehát ez az, nem ismerem még annyira
2012. okt. 25. 00:08
 6/27 anonim ***** válasza:
76%

mivel egy komoly kapcsolat nem csak idő függvénye, ezért nem teljesen jó a kérdés. sztem azt látnod kell, hogy a pasi csak hülyít vagy tényleg odavan érted, megtesz érted sokmindent, áldozatokat hoz vagy ezeknek pont az ellenkezője.

nekem 90%ban komoly kapcsolataim voltak, de elég hamar volt szex is mert sztem látták, hogy nem kihasználni akarom őket. szval nem idő kérdése, inkább bizalom és hasonlók, nehéz megfogalmazni.

2012. okt. 25. 00:09
 7/27 anonim ***** válasza:
0%

"nem, én vonzódom hozzá, csak a szexet még korainak tartom. és cseppet sem akarom hülyíteni, éppen attól félek hogy ő hülyít engem!"

Mért hülyítene? Aki itt hülyít valakit, az te vagy! Hülyíted szerencsétlen gyereket... ha nem adod meg neki amire vágyik akkor hamar ott fog hagyni

2012. okt. 25. 00:13
 8/27 anonim ***** válasza:
24%

fél évig semmi? de gondolom te még 18 év alatti vagy:)

egy komoly kapcsolatban nagyon fontos a szex:)

egyébként kérdező te is elég fiatal lehetsz...

2012. okt. 25. 00:15
 9/27 anonim ***** válasza:
29%
Egy kapcsolat szex után lesz komoly! Szex nélkül nem teljes egy kapcsolat, ahhoz meg kevés hogy komolynak nevezzük. Összetett. Az jogos, hogy nem akarsz csak úgy lefeküdni mindenkivel. 5-10 tartalmas randi a te esetedben szerintem elegendő ahhoz, hogy kiderüljön kalandor e a srác vagy sem. Ha nem akkor mehet a szex, mivel te is akarod, minek várni hónapokat?
2012. okt. 25. 00:15
 10/27 anonim ***** válasza:
33%

Nekem 3 komoly kapcsolatom volt:

első 2: 3 hónap telt el kb,

A mostani párommal nem bírtuk visszafogni magunkat, de megígértük egymásnak hogy nem szabad, nem kapkodjuk el: 1 hónapig bírtuk :D

Nem várnék azért sok időt vele, ha mindketten kívánjuk egymást nagyon és szerelmesek vagyunk.

Persze akin látom, hogy csak azt akarja, attól menekülnék egyből

23/L

2012. okt. 25. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!