Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatnál mikor jön el az első szex? (lent)
Figyelt kérdés
nemrég összejöttem egy sráccal, aki komoly kapcsolatot akar, viszont alig ismerjük még egymást és már akarja. én ezt egy kicsit másképp gondolom. én akkor akarok vele lefeküdni, ha már többet érzek iránta vonzalomnál.
vagy ő csak le akar fektetni?
2012. okt. 25. 00:03
11/27 A kérdező kommentje:
de én nem érzem magam szerelmesnek. és szerintem ő sem az
2012. okt. 25. 00:18
12/27 anonim válasza:
Örülök, hogy így gondolkodsz. Nem kell rögtön ágynak esni, mert egy fiú nyomul. Nagy esélye van annak, hogy jobban izgatja a szex mint téged, sőt biztos. Dugni akar és ezt megtenné egy másik lánnyal is. Biztos lehetsz benne. Hogy utána is járna még veled az kétesélyes, de biztos, hogy nem a belső értékeid miatt zúgott ennyire beléd. Kicsit gyors a fiúd. Ha tényleg komoly lány vagy akkor figyelj oda, mert fenn áll az esélye, hogy ki is használhat. Ne siessd el.
13/27 A kérdező kommentje:
szerintem sem a belsőm izgatja
2012. okt. 25. 00:22
14/27 anonim válasza:
Ha igazán szeret,megért Téged és vár...
15/27 A kérdező kommentje:
ez az, szerintem nem szeret. csak a külsőm miatt vonzódik hozzám.
2012. okt. 25. 00:26
16/27 anonim válasza:
Érzed is, hogy nem jó ez a kapcsolat akkor magadtól is tudod mit kell tenned. Sajnos benne van a pakliban.
17/27 anonim válasza:
szerintem ez nem idő függvénye, hanem, ha úgy érzitek.
de te írtad kedves kérdező, hogy nem nagyon vagy biztos a dolgokban.
18/27 anonim válasza:
Hát én együtt vagyok egy fiúval és hosszabb ideig várna rám és ez a tudat nagyon megnyugtató érzés mert tudom hogy szerelmes belém. Ez az érzés már kb másfél 2 hónap alatt kialakult lassan együtt leszünk 4 hónapja. Amint alkalmunk lesz rá meg fog történni :) Csak azért mégsem úgy akarjuk hogy a szomszéd szobába ott van anyám, vagy bármikor ránknyithat a kisöccse.
19/27 anonim válasza:
teljesen jól gondolkozol. ha a pasi nem képes addig várni, ameddig te akarsz, akkor örülj neki, ha lekopik.
20/27 anonim válasza:
Ha első randin nincs szex, akkor az a kapcsolat eleve komolytalan lehet csak :-P
Komoly kapcsolat szex nélkül? Tényleg gyerekek vagytok még :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!