Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly kapcsolatnál mikor jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatnál mikor jön el az első szex? (lent)

Figyelt kérdés

nemrég összejöttem egy sráccal, aki komoly kapcsolatot akar, viszont alig ismerjük még egymást és már akarja. én ezt egy kicsit másképp gondolom. én akkor akarok vele lefeküdni, ha már többet érzek iránta vonzalomnál.

vagy ő csak le akar fektetni?

2012. okt. 25. 00:03
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
nem mondta senki hogy szex nélkül, csak azt kérdeztem hogy szerintetek ez nem gyors?
2012. okt. 25. 09:48
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

- amikor megbízol benne, és tudod hogy nem fog lelépni utána

- amikor a kapcsolat megérik a szeretkezésre

2012. okt. 25. 10:23
 23/27 anonim ***** válasza:
47%
Soha nem lehet biztosra tudni, hogy nem fog lelépni utána, soha!
2012. okt. 25. 10:26
 24/27 anonim ***** válasza:

"Soha nem lehet biztosra tudni, hogy nem fog lelépni utána, soha!"

De lehet. Már megmondom, hogy lefog lépni, de egy jó ideig kihasználja még. Ez kifog halni. A szexet kívánja és nem szerelmes. Szexből szerelem igen fogyatékos dolog, de szerelemből szex az már értelmes dolog. Ez a kapcsolat nem fog tartani sokáig és ez fix.

2012. okt. 25. 12:03
 25/27 anonim ***** válasza:
Én nem azt írtam, hogy: Soha nem lehet tudni, hogy le fog lépni, hanem azt hogy: Soha nem lehet tudni, hogy NEM fog lelépni! A kettő között van különbség, ha nem vennéd észre. Amit leírtál azzal teljesen egyet értek, ez a pasi szexet akar, de a kérdező sem biztos az egészben, nem is kellene tovább erőltetni. De ha húzod a dolgot 3 hónapig és csak utána fekszel le valakivel akkor sem lehet biztosra tudni, hogy NEM fog lelépni! Érteni?
2012. okt. 25. 12:55
 26/27 anonim ***** válasza:

10:26

ezért kell beszélgetni, kiismerni a másikat, az értékrendét, a gondolkodását, a vágyait. Majd ezek után ágyba bújni. csak ugye ennyi minden kiismerésére nem elég 1 hónap, heti 3-4 találkozóval.

2012. okt. 26. 10:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Érdekes,hogy egyes emberek a pettinget,forró csókokat,ölelkezést semminek nevezik és csak a szextől "komoly" a kapcsolat.Ennyivel is tökéletesen ki lehet bírni fél évet ha kell,nem azon a bizonyos mozdulaton fog problémázni egy szerelmes ember.
2012. okt. 26. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!