Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatnál mikor jön el az első szex? (lent)
nemrég összejöttem egy sráccal, aki komoly kapcsolatot akar, viszont alig ismerjük még egymást és már akarja. én ezt egy kicsit másképp gondolom. én akkor akarok vele lefeküdni, ha már többet érzek iránta vonzalomnál.
vagy ő csak le akar fektetni?
- amikor megbízol benne, és tudod hogy nem fog lelépni utána
- amikor a kapcsolat megérik a szeretkezésre
"Soha nem lehet biztosra tudni, hogy nem fog lelépni utána, soha!"
De lehet. Már megmondom, hogy lefog lépni, de egy jó ideig kihasználja még. Ez kifog halni. A szexet kívánja és nem szerelmes. Szexből szerelem igen fogyatékos dolog, de szerelemből szex az már értelmes dolog. Ez a kapcsolat nem fog tartani sokáig és ez fix.
10:26
ezért kell beszélgetni, kiismerni a másikat, az értékrendét, a gondolkodását, a vágyait. Majd ezek után ágyba bújni. csak ugye ennyi minden kiismerésére nem elég 1 hónap, heti 3-4 találkozóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!