Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14éves fiú vagyok, most van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14éves fiú vagyok, most van először barátnőm megcsókoljam első nap? És hogy kell csókolni? O. O

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat és légyszi csak normálisakat! ;)

2012. okt. 25. 16:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
De nem veszi észre, hogy harap...:D
2012. okt. 25. 19:08
 12/27 anonim ***** válasza:
Lehet hülye ötlet de mutasd meg neki, hogy hogyan harap meg akkor hátha rájön mit kellene másképp csinálnia :D
2012. okt. 25. 19:11
 13/27 A kérdező kommentje:
De akkor nem fog bénànak vagy gyàvànak tartani ha első alkalommal nem csinàlom?
2012. okt. 25. 20:30
 14/27 anonim ***** válasza:

First: Kevesebb fölösleges emoticon

Second: Ha a száddal csinálod nem lesz gond....

Third: 14 vagy, menjetek inkább fagyizni, vagy hurkát enni mert jövőhétre már a "barátnőm terhes SOS" kérdést fogod kiírni

2012. okt. 25. 23:15
 15/27 A kérdező kommentje:
Még egy darabig szűz szeretnék lenni úgyhogy nem hiszem...
2012. okt. 26. 06:44
 16/27 anonim ***** válasza:

Figyelj a lányok nem is szeretnek már első nap csókolózni.

Ne haragudj de ha rögtön első nap megakarnád csókolni olyan pasinak hinne aki csak ágyba akarja vinni =/

Gondolom nem erre utazol.

A fagyizás tényleg jó ötlet, de a mozizás se rossz. A lényeg hogy mindenféleképpen javasolj valamit, mert a "nekem mindegy" megjegyzéseket nagyon nem szeretjük. =/

2012. okt. 26. 16:06
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd el egy szép hejre onnan pedig minden simán fog menni...:)
2012. okt. 26. 23:12
 18/27 anonim ***** válasza:
3adik randin már megpróbálhatod a csókot, de készülj, h lehet többre vágysz majd............
2012. okt. 27. 23:06
 19/27 A kérdező kommentje:
Mire vágyok majd? o.O :P
2012. nov. 2. 21:28
 20/27 anonim ***** válasza:
értsd úgy, felizgat majd, ha jó. ha nagyon felizgulsz, le akarsz feküdni vele. ez így megy, hevessé válhat a csók, és ruha nélkül lesztek. innentől ne kelljen már magyarázni.
2012. nov. 2. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!