Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha be volt rám indulva, de elutasítottam, az első szexet még kívánni fogja annyira?
szóval ez a hév, vagy izgalom, amit először érez az ember szexuálisan valaki iránt, amikor mérhetetlenül akarja a másikat, elutasítás után, később, idővel vissza tud még jönni?
(nem akartam vele lefeküdni a 2. randin, viszont akkora feszültség, meg vonzalom volt köztünk, ami majdhogynem vissza tarthatatlan.
azóta beszélgetünk, majdhogynem járunk, tiszteletben tart, egy puszit sem mer adni, nehogy megint lerohanjon véletlen:) próbálja magát tűrtőztetni, meg tényleg, mindent megtesz.
szóval így 1 hónap távlatában, ha rá mondanám az áment, akkor már nem lenne az a fergeteges, állatias valami ugye? hanem amolyan lightos kis szeretkezős, szerelmes, csöpögős egyveleg. nem?
annyira nem volt aktuális.
2. randi...
közterület kellős közepe...
nem akarok r*bancnak lejönni...
mellesleg nekem sem volt könnyű.
annyira működik köztünk a kémia, hogy amikor egy gyors puszit adok a szájára, neki már áll, én meg már nedves vagyok, szóval csak elválásnál adok én is puszit, amikor már gyorsan lépek is
szóval nem olyan a hév, hogy idővel múlik?
bocsi, hogy filmekkel jövök, de láttam egyszer egy jelentben, hogy olyan hirtelen, vadul kezdik el egymást vetkőztetni, a csajt felkeni a pasi a falra :) a csaj tiszta vad, szóval ha vártak volna egy napot, nem történne másképp?
sokszor néha az megijeszt, hogy baby-nek hív..
nem akarom hogy csak a szex legyen köztünk, de ha más is van, meg akkor félek, hogy eltörpül a szex mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!