Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megerősíteni a meggyengült kapcsolatom?
Figyelt kérdés
sziasztok!
16 éves fiú vagyok és van egy barátnőm 15 éves.
eddig minden rendben ment a kettőnk kapcsolatával és nagyon szeretem csak most úgymond egy hullámvölgybe értünk.. 4 hónapja járunk most leszünk 5 hónaposak. történt kavarás is sokmindenki bekavart meg sok dolog volt.. csak ma azt mondta hogy sose volt még ilyen kapcsolata mint velem(nekem se..) és szerinte azért járunk még mert amikor elkezdtünk járni akkor nagyon összekapcsolódtunk és az kapocs most is megvan csak meggyengült.. és nem tudom, hogy hogy tudnám újra megerősíteni mert nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni.. :( kérlek értelmes válaszokat írjatok ne hülyeségeket mert ez nem olyan helyzet...
2012. nov. 14. 19:22
1/1 anonim válasza:
Hát töki, nekem ugyan ez a szituáció.. csak én 22 ő meg 21 de egy dolgot biztosra vehetsz, ha ő nem akarja, akkor te lehozhatod a csillagokat is, ő akkor is azt fogja mondani, hogy miért így hoztad miért nem úgy! Egyszóval ha már nem szerelmes beléd, akkor hiába minden próbálkozás. Hajrá töki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!