Extra göndör-száraz, és-töredezett a hajam. Soha nem volt befestve Valahogy szeretném megerősíteni, és egyenesíteni, de a festés, csak még jobban tönkreteszi. Van olyan dolog, ami egyáltalán nem teszi tönkre, de simítja. Valakinek valami ötlet?
Szerintem hagyd az egyenesítést, amint egy kis párát vagy vizet kap úgyis össze fog ugrani - most meg ősz/tél van, pára, köd, eső, hó...
Nekem tizenévesen volt hosszú hajam, annyira göndör és sűrű volt, hogy ha szárazon akartam pl. fésülni akkor rendszeresen törtem a fésűket. Nekem fodrász ajánlott rá valami olajat, de amit nagyon hasznosnak találtam, az a Schwarzkopf Gliss Kur volt - azzal volt esélyem kifésülni és nem töredezett.
No nem mintha az utóbbi annyira érdekelt volna akkoriban. :)
26F
Fene tudja, 6 éve levágattam a hajamat... :D
Átlátszó műanyag flakon, pumpás fejjel. Ha az életem függne tőle sem tudnám megmondani mi volt ráírva a flakonra.
Valami ilyesmi színre emlékszem, de gondolom a boltban úgyis elolvasod mi van ráírva. Miközben a képet kerestem meg is lepődtem mennyiféle ilyesmi van. Biztos csak hogy összezavarják az ilyen egyszerű lényeket mint én... :)
Köszönömszépen! :)
Már meg is vettem :)
Remélem segíteni fog.
Bár akinek a göndör mellett jó dús is a haja, az mindenképpen úgy fog kinézni, mint egy kisbolygó saját légkörrel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!