Ha a hajamat 2hete festettem sötétbarnára de most kiakarom szőkíteni akkor az nagyon roncsolja?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 18:12
2/6 anonim válasza:
én is így vagyok, de én csak a végét akarom leszívatni
Amúgy szerintem még várj vele 1 hónapot, de úgyis roncsolja
csak akkor talán kicsit már kikopik a színe és nem lesz sárgás vöröses eredmény
3/6 anonim válasza:
Nem csak hogy roncsolja és letörik tőle a fele hajad, de nem lesz belőle szőke sehogy sem. Max vöröses foltos, ronda valami.
4/6 anonim válasza:
Nagyon, semmiképpen nem ajánlom! Hagyd hogy kifakuljon (2 hónap), utána pedig fokozatosan fesd világosabbra, 2 havonta. (egy fodrász)
5/6 anonim válasza:
valahogy én is így voltam nyáron .. de nekem pl remekül kiszedte a Syoss hajszőkítő :) Ugyan roncsolni roncsolta .. de nekem csak 1x kellet szőkíteni .
6/6 anonim válasza:
2 hete festettem a hajam és le lett szívva. fél órát volt rajta és ilyen szőkésvöröses lett. nem rossz szín
de erre még lehetett volna valami szőke festéket tenni, de nekem így tetszett
és nem roncsolodott
szerintem ha vársz még 2-3 hetet és utána FODRÁSSZAL leszívatod majd ken rá eg yszép szőke színt akkor jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!