Leszeretném szívatni a hajamat, de pontosan mit is csinálnának? Tényleg nagyon roncsolja a hajat?
Már 3 hónapja befestettem a hajamat kékesfekete hajszínezővel de a mai napig nem jött ki és a 28 hajmosás is megvolt. Leszeretném szívatni de van aki azt mondja nem éri meg mert kihullik a hajam foltokban meg sokkal rövidebb lesz a hajam(most a hátam közepééig ér).
Viszont az egyik fodrász ismerősöm azt mondta, hogy a festés jobban roncsolja. Pontosan miből is áll ez a művelet? Utána még lehetek világosbarna?
Engem is rémisztgettek ilyenekkel, de megnyugtatlak, hogy nem fog sem fájni, sem csípni. Már persze ha normális alapanyagokkal dolgozik a fodrász. Az tény, hogy talán egy jó évig szárazabb lesz a hajad, de ezt megfelelő termékek használatával lehet orvosolni.
A vége biztos, hogy el fog töredezni, ha most a hátad közepéig ér, kb. egy év múlva is ugyanitt fogsz tartani, tehát amennyit nő, annyi le is törik a végéből.
Mivel elég hosszú a hajad, ezt nem fogod olcsón megúszni. Nekem három éve szívatták le a feketét (szintén színező volt), és festettek át vörösre. 12000-be került.
Vegyél hajradírt, és hajfestéket, világosabb barnát mint amilyet akarsz. A hajradír kiszedi a fekete festéket a hajadból, de nem tökéletesen. Aztán befestheted.
Ez lenne a legkíméletesebb módja.
Festett fekete szívatása az, ami legjobban roncsolja a hajat. Keress egy profi fodrászt, aki jól meg tudja csinálni. Károsodni mindenképp fog.
Középkategóriás bp-i fodrász 15 ezer alatt nem csinálja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!