Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha anyukám nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha anyukám nem engedi a kapcsolatom a korkülönbség miatt? ://

Figyelt kérdés
16 éves vagyok barátom 32 :| 3 hete vagyunk együtt "titokban". Úgy gondoltuk előbb vagy utóbb el kell mondani anyáéknak és hát elmondtam. Anya nagyon kiakadt :S azt mondta ne merjek vele találkozni, túl sok ez a korkülönbség stb stb stb :S de nagyon szeretjük egymást, és nem kihasználásról van szó! Továbbra is folytassuk csak ne tudjon róla senki vagy tényleg jobb lenne ha nem találkoznák vele(bár azt nagyon nem szeretném) vagy anya később megbarátkozna a helyzettel? ._.
2012. nov. 11. 19:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
beteg a "pasid"
2012. nov. 11. 19:25
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem csoda.
2012. nov. 11. 19:25
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Megértem
2012. nov. 11. 19:26
 4/24 anonim ***** válasza:
37%
Tényleg sok, nem gondolod?? :/ Képzeld el, ha lefekszetek, a pasid máris pedofíliával elítélhető...
2012. nov. 11. 19:26
 5/24 A kérdező kommentje:

de másoknak is vannak ebben a korban ilyen kapcsolataik közel ilyen korkülönbséggel... és jól meg vannak

:|

2012. nov. 11. 19:28
 6/24 anonim ***** válasza:
Igaza van.
2012. nov. 11. 19:29
 7/24 anonim ***** válasza:
Én is kiakadnék. Az a gond veletek, hogy ő már mást akar mint te. És lehet nem a javadra akarja ezt a más-t.
2012. nov. 11. 19:30
 8/24 anonim ***** válasza:
szerintem keres valaki korodbelit :D ez a tag 2szer annyi idős mint te és szerintem ez 1 kicsit gáz :D meg csak kihasznál szerintem az ilyen embereknek már családot kéne alapítani nem pedig középiskolás lányok után kéne rohangálnia :D mondjuk ez csak 1 vélemény :D
2012. nov. 11. 19:31
 9/24 A kérdező kommentje:

de miért mindenki ebből indul ki? :S

nem feltétlen kell mindenkinek olyannak lenni... :|

2012. nov. 11. 19:32
 10/24 anonim ***** válasza:
55%

Anyukád azért nem engedi, mert már van mögötte tapasztalat a férfiakkal, és tudja, hogy a 30-as 40-es férfiak azért csapják a szelet az ilyen naiv kislányoknak, mert még nincs tapasztalatuk, és simán át lehet verni az agyukat.

A férfi, ha társat keres, akkor a saját korosztályából választ. Ha ágybetétet, akkor jóval fiatalabbat, aki még hamvas és átverhető. Mert egy 30 közeli vagy 30-on túli nő sokmindent nem enged meg, amit egy kislány még igen. És sokmindent nem hisz már el, amit egy kislány még igen.

Ők már nem veszik be a kamudumát.

De te tudod. Ha a használati eszköze akarsz lenni, csak nyugodtan.

2012. nov. 11. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!