Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok az 5 év korkülönbség? 14L
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 17:53
2/13 anonim válasza:
hat...a helyedben meg nem pasiznek
3/13 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan pasizz..., nem azt mondom, hogy feküdj le vele, de ha szereted nem sok. ;)
4/13 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy ilyen korban még talán sok. De én nem is értem, ha én 19 lennék biztos nem foglalkoznék 14 éves csitrikkel, már bocs.
6/13 A kérdező kommentje:
Az igazság, hogy ő pár nap múlva lesz 20, én pedig nemsoká 15. Amúgy sem kinézetre, sem viselkedésre nem látszik rajta. :) Amúgy nem tartozok azon tinitársaim közé, akik 14 évesen el szeretnék veszíteni a szüzességük. ...
2012. nov. 10. 18:03
8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs jogod bárkit le csirtizni, akit ráadásul nem is ismersz. Már bocs.
2012. nov. 10. 18:04
9/13 anonim válasza:
Nincs jogom? Miért, tiltja valami törvény vagy mi? Amúgy semmi gond, spongyát rá.
10/13 anonim válasza:
Nem sok,úgy cselekedj,ahogy érzed! ne azzal foglalkozz ide mit írnak,vagy más mit gondol,ezt csak te tudhatod,ha úgy érzed tettszik,akkor tettszik,ne hagyd ki,és ne foglalkozz más véleményével,amúgy is egy begyöpösödött társadalomban élünk,sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!