Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha anyukám nem engedi a kapcsolatom a korkülönbség miatt? ://
Figyelt kérdés
16 éves vagyok barátom 32 :| 3 hete vagyunk együtt "titokban". Úgy gondoltuk előbb vagy utóbb el kell mondani anyáéknak és hát elmondtam. Anya nagyon kiakadt :S azt mondta ne merjek vele találkozni, túl sok ez a korkülönbség stb stb stb :S de nagyon szeretjük egymást, és nem kihasználásról van szó! Továbbra is folytassuk csak ne tudjon róla senki vagy tényleg jobb lenne ha nem találkoznák vele(bár azt nagyon nem szeretném) vagy anya később megbarátkozna a helyzettel? ._.2012. nov. 11. 19:22
11/24 A kérdező kommentje:
egyébként megmondtam neki, hogy még nem szeretnék vele lefeküdni és megértette, nem erőlködik
2012. nov. 11. 19:34
12/24 anonim válasza:
De gondolj bele, hogy ő már pár éven belül családot akar.. akkor te mit csinálsz?
13/24 anonim válasza:
Kétszer olyan idős mint te. Ezt te sem gondolhatod komolyan.
14/24 A kérdező kommentje:
de én komolyan gondolom :SS
2012. nov. 11. 19:38
15/24 anonim válasza:
Én átérzem a helyzeted én 14 voltam ő 26 mikor megismerkedtünk...nagyon nehéz volt kitartani egymásért hisz a világ ellenünk volt...4hónap után mondtam el anyunak ő bele törödött azt hogy apu és bátyám elfogadja kelett egy bő év de sikerült végül mindenki család tag ként szerette nálunk...viszont 4 és fél év együtt lét után,19éves koromba jöttek a gondok,én élni bulizni akatam ő meg már akkor 31évesen családot és nyugalmat ezért szétváltak utjaink. Szerintem ne bonyolodj bele,élj bulizz,tombold ki magad...jönni fog a hozzád illő :) azóta már én is találtam valakit 11év van köztünk,de így felnött fejjel ezt már jobban elfogadja a társadalom és sokal könyebb minden.
17/24 A kérdező kommentje:
könnyű azt mondani, hogy felejtsem el :S de mégis hogyan? :S oda-vissza vagyok érte :SS
2012. nov. 11. 19:43
18/24 anonim válasza:
Hát nem igazán foglalkozom a korkülönbséggel kapcsolatos dolgokkal, mert mindig idősebb barátom volt, egyszer volt egy tőlem 2 évvel idősebb, és anyukám mondta, hogy olyan mintha a gyerekem lenne.. a mostani párom 29 éves, én 17 és nem akart velem összejönni, azért mert fiatal vagyok és 8 hónapig húztuk ezt az egészet, hogy legyünk barátok ( amit persze soha sem sikerült betartani ) és végül ő mondta, hogy ő teljes mértékben velem szeretne lenni és már nem érdeklik a korkülönbséggel kapcsolatos sztereotípiák sem, most féléve vagyunk együtt, nagyon boldogok vagyunk :) viszont a te eseted kicsit más, és megértem anyukád aggodalmát, főleg így, hogy nem volt átmenet, nem látta az ismerkedés folyamatát,csak egyszer benyögted neki.
19/24 anonim válasza:
Legyél okos. Én majdnem belefutottam egy ilyen kapcsolatba, de akkor döbbentem rá, hogy basszus 1. többet fog akarni (hisze egy felnőtt pasinak vannak igényei) 2. nem értelmes az, aki tinikkel kezd ilyen idősen 3. ő érett, sok mindenre rávehet és erősebb. Mit csináltam volna, ha családot akar? Nem veszítettem el a fejem és lekoptattam az idióta állatot. Találtam egy velem egyidőst.
20/24 anonim válasza:
A te korodba arról szól a párkapcsolat, hogy felfedezed milyen egy sráccal együtt leni. Mik a határok, mi hogy működik.
Egy harmincas pasinak arról szól a kapcsolat, hogy már megállapodik, már hosszú távra tervez, esküvő, gyerek és egy nő aki ismeri a párkapcsolat csínját bínját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!