Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha anyukám nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha anyukám nem engedi a kapcsolatom a korkülönbség miatt? ://

Figyelt kérdés
16 éves vagyok barátom 32 :| 3 hete vagyunk együtt "titokban". Úgy gondoltuk előbb vagy utóbb el kell mondani anyáéknak és hát elmondtam. Anya nagyon kiakadt :S azt mondta ne merjek vele találkozni, túl sok ez a korkülönbség stb stb stb :S de nagyon szeretjük egymást, és nem kihasználásról van szó! Továbbra is folytassuk csak ne tudjon róla senki vagy tényleg jobb lenne ha nem találkoznák vele(bár azt nagyon nem szeretném) vagy anya később megbarátkozna a helyzettel? ._.
2012. nov. 11. 19:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Anyukád joggal lett ideges és én is az lennék, ha az én lányomról lenne szó!

A férfi részéről baromi egyértelmű a dolog, szex kell neki és vágyik a fiatal, naiv pipihúsra, nincs ebben semmi rossz végül is. Ja és naná, hogy nem fog sürgetni semmivel, mivel lassú víz, partot mos ;) 3 hét az még semmi, ha ki van éhezve és te még az agyát is húzod feszes leggings-ekkel, akkor ki fog tartani.

Részedről meg biztos tök jó, meg izgi a dolog, mivel egy felnőtt férfi a pasid, aki furikáz jobbra-balra, jó vele megjelenni, bármikor el tud vinni kávézóba stb. Ez is érthető, hogy neked bejön.

De érdemes később arra figyelned, hogy ne alakuljon ki benned, valamiféle párkapcsolati zavar, miszerint nem tudsz partnerkapcsolatot kialakítani, veled egy korúakkal. Félő, ha ő az első, másodjára és harmadjára is a jóval korosabbakat keresed majd, na ez már baj... nagyon is.

" de nagyon szeretjük egymást" Na neeee...

Persze, te felnézel rá, ő meg meg akar fektetni, sajnos ennyire egyszerű ilyen korban a férfi, hidd el nekem.

27 évesen én is bármit megmozgatnék egy 10 évvel fiatalabbért, bár abban meg biztos vagyok, hogy egy velem egy idős nő, klasszisokkal jobb az ágyban, de mégis a ropogós az ropogós.... ez van, de ez már más tészta.

2012. nov. 11. 19:51
 22/24 anonim ***** válasza:
Én a 16 éves kérdező kislányt nem hibáztatom, egy "szerelmes" tini, persze hogy nem fogja fel, hogy mi itt a gond... viszont az a 32 éves pasi, aki egy kislánnyal kezd ki...na az nagyon komoly problémákkal küzdhet. Teljesen más az érdeklődés, az élethez való hozzáállás, mások a problémák. Nem tudom megérteni ezt, komolyan.
2012. nov. 11. 21:06
 23/24 Syrakusa ***** válasza:

4/22 baromságot írsz..............14 évesen betöltötte a beleegyezési korhatárt,ha csak nem erőszakkal tenné akkor nem büntethető.......

Ennek ellenére szerintem sem túl "praktikus" ez a "kapcsolat".........Gondolkodj el: 32 éves férfi,nem erőlteti ,megérti...... Mit gondolsz?Meddig vár?1 - 2 évig?Ideje lenne fel ébredned,ez nem tündérmese. A lehetőségek a következők:

A., Van valakije,esetleg családja és Te meg "extra" vagy akivel el "szórakozik" és reméli,hogy előbb utóbb megkap.....

B., Nincs senkije,mert nyomi,degenerált,perverz,beteg, és a kutyának sem kell Te meg ott vagy Neki akkor miért ne......

C., Igaz ezt mondtad Neki,de reméli,hogy mielőbb behálóz és jól meg....

D., Egyszer majd erőszakkal rád mászik,utána meg siránkozhatsz.....

16 év nagy különbség ebben a korban.Nekem is volt jóval idősebb barátnőm(Én 21 a bnőm 35 éves volt)és hidd el ott is elég sok mindenben különböztek a nézetek/pedig nem 16 voltam/. Természetesen a TE döntésed,de ha egy normális,hosszú távú kapcsolatot szeretnél és egyenlőre a szex tabu akkor mindenképpen hallgass anyudra!Később jobban fájna!

25/F

2012. nov. 12. 11:52
 24/24 Anika Indigo ***** válasza:

Jól írták az előttem lévők, szerinted ő várna rád éveket?

Szerinted lennének közös témáitok?

Gyereknevelés, összeköltözés, fősuli?

Tudod, lehet hogy ő nem olyan, mert miért is ne lehetne?

Igen, kb 3% rá az esély.

De azt vedd figyelembe, hogy nem mindig te vagy a kivétel, bármennyire fáj, lehet hogy inkább a szabályos.

2012. nov. 24. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!