Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy lányba, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lányba, aki (mint most kiderült) barátként tekint rám és semmi több. Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
1 hónapja mondtam neki hogy nem szeretnék beszélni vele így többé, mert csak áltatom magam. Azóta nem is beszéltünk, de mégis eszembe jut minden nap. Magamat hibázatom, hogy lehettem ilyen hülye. Normális válaszokat légyszi
2016. okt. 26. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Ismerkedj, szexelgess. Éld az életed. 7 milliárd ember él, leragadnál egynél? Ne viccelj már?

N.

2016. okt. 26. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Megértelek, mert ugyanebben a helyzetben vagyok, én a barátságot is megpróbáltam vele, de egyszerűen nem ment, ami egyszer több volt, az már nem lehet kevesebb. Iszonyú fájdalmat érzek, ugyanakkor rengeteget erősödtem is személyiségemben ennek hatására. Túltenni magam nagyon nehéz, mert nap mint nap találkozunk. Szeretem őt, legszívesebben vele lennék, de el kell engednem, nem kényszeríthetem rá magamat, azt szeretném ha boldog lenne és azt kívánom, hogy találja meg azt a fiút, aki boldoggá teszi, ha már én tehettem. Ilyesmikre gondolok és ettől jobban érzem magam, illetve örülök, hogy volt erőm legbelül is elengedni őt, most is nagyon fontos nekem, de így teszek a legjobbat neki, ha távol maradok tőle.
2016. okt. 26. 16:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Első: köszönöm szépen a tanácsodat. Megpróbálom.

Második: Nagyon sajnálom, megható a történeted, és együttérzek veled. Kicsit erőt adott, amit irtál, és megnyugtatott hogy jó döntést hoztam, hogy megszakitottam vele minden kapcsolatot. Ő nem akarta, mert a barátom akart lenni továbbra is, de én képtelen vagyok rá.

2016. okt. 26. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!