Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy fiúba persze ő barátként tekint rám, velem beszéli meg a dolgait, baját. Ez már több mint egy éve megy, kínzom magam. Próbáltam új kapcsolatot kezdeni, d folyton keresett. Szakítottam azóta újra hanyagol. Mit tegyek?
valld be neki
lehet nem viszonozza, de legalább nem kínzod magad ezzel tovább
és akár még jól is elsülhet
Valamilyen szinten féltékeny is, nem akarja h mással legyél de ő sem akar igazán, lényeg h el tudjon érni mikor szüksége van rád, bármikor. és ha párod lenne nyilván ez változna.
de lehet h tévedek......
És valóban 1 éve tart már ez, kínlódás az egész történet vele, játsz vele nyílt lapokkal , terítsd ki neki a lapjaidat és adjon konkrét válaszokat.
Aztán ha semmi konkrétat nem mond akkor meg ne foglalkozz vele.
Korlátoz téged, és azért korlátoz mert hagyod h korlátozzon.
Ez már nem egy barátság , ez már kisajátítás.
És amin mindig elbukhatsz az a sajnálat lesz.
Néha túl kell lépni ezen és nem törődni a másik érzéseivel ha az a mi érzéseinket tönkreteheti, és keresztbe tehet az életünkben ez által.
Mniél hamarabb leépíted őt annál jobb lesz.
ÉS utána sem kell reagálnod neki semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!