Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekint rám minden nő csak barátként?
Figyelt kérdés
Ha randi szándékkal közeledek férfias kisugárzással, ha barátként közeledek, mindíg csak barátként tekintenek rám. Vigyem őket el kocsival ide-oda, igyunk meg egy kávét, de nehogy megcsókoljam őket. Rám csak barátként tekintenek. Azt persze elmondják hogy ez vagy az a pasi milyen aranyos akit meglátnak, de én nem vagyok nekik az.2024. júl. 10. 19:36
101/119 anonim válasza:
"Téged is megdugna az összes férfi barátod ha szép vagy."
Ezt úgy szokták mondani hogy "minden nő +1!"
102/119 anonim válasza:
Csides Kata megvan?
Ő mondta egyszer: a nők barátkozni akarnak, a férfiak meg dugni.
Hát akkor ennyi! :)
103/119 anonim válasza:
"barátként közeledek a nőkhöz inkább"
"Mit tud nekem adni egy nő csak barátként? Semmit."
Akkor miért közeledsz hozzájuk barátként?
104/119 anonim válasza:
Mert felfogásbeli problémáid vannak, hiszen elmondtuk hogy nem csak barátként közelednek. :)
105/119 anonim válasza:
Nem minden férfi egy agyatlan majom.
106/119 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de rengeteg férfi van aki egy agyatlan majom sajnos, vagy nem sajnos.
2024. júl. 12. 15:36
107/119 anonim válasza:
De azokkal számomra eleve kizárt BÁRMILYEN kapcsolat. Nemcsak párkapcsolat, de a baráti is.
108/119 A kérdező kommentje:
Egy férfinak vagy a fejében van vér, vagy a farkában. Attól függ melyik hol akarja, és szereti tartani gyakrabban.
2024. júl. 12. 15:40
109/119 anonim válasza:
Egy férfi talán több ennél... Legalábbis amelyiket érdemes emberszámba venni. Én úgy látom, hogy vannak intelligens, szociálisan fejlett férfiak, akik nem pusztán egy-egy lyukat látnak 4 milliárd ember helyén.
Hogy vannak agyatlan majmok is? Oké, de ők kit érdekelnek?
110/119 A kérdező kommentje:
Ha egyszer találkozol a férfi barátaiddal tedd ki a dekoltázsodat rendesen. Majd kiderül mit látnak benned.
2024. júl. 12. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!