Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vonzóbbak a házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vonzóbbak a házas férfiak?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm mesélte nyugaton sok nő szerint igen. Nagyon könnyen tud csajozni. Kutatások, cikkek is vannak a témában.

[link]

[link]

[link]

2024. júl. 10. 12:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
72%

26 hagyjad. Hát nem látod, hogy ugyanolyan csalfa okádék mint a többi aki félredugott, dug, vagy dugnak?

Mindenki más egyértelműen a megcsalás, szeretői visszony ellen van főleg ha gyerekek is vannak a szituációban.

Még, hogy én vagyok a rossz. Jó, legyek rossz. Attól az a hazug, csalfa hernyó ezerszer rosszabb mint én.

Kérdező nyugodtan bele tudok nézni a tükörbe bármikor és nyugodtan fekszek le, kelek fel napról napra mert nem én tettem tönkre a házasságot hanem ő amikor dugni akart velem is. Onnan tudom, hogy más kolléganők is mondták - amikor hisztit rendezett a munkahelyen, hogy voltam képes beárulni majd kidobták - hogy őket is fűzögette, úgy tudom, hogy egy párat sikerrel meg is kapott, de nekem volt gerincem és főleg merszem felnyomni. Egyébként ha nem is zaklatott volna, nem mondta volna, hogy direkt kérettem magam, mert szűzqrva vagyok, de láttam volna, hogy megkörnyékezett volna más nőket ugyanúgy információkkal szolgáltam volna. Egyáltalán nem érdekel, hogy mi lesz a hűtlen döggel, a család, vagy feleség annál inkább. Joga volt tudni, hogy mit művelt a háta mögött! Se feleség, se munka, így jár az aki másokat akar átvágni! :)

aug. 1. 17:27
 32/37 anonim ***** válasza:
72%

Azt el felejtettem írni, hogy aki képes megcsalni a párját az nem szereti, sőt mégcsak nem is tiszteli. Ha tisztelte volna akkor nyitott házasságban éltek volna, vagy tudott volna arról, hogy más nőkkel hancúrozik. Olyan gennyláda volt, hogy a feleségét elhalmozta ajándékokkal, vitte ide-oda, játszotta a hősszerelmest, a jó családapát a munkahelyen meg fűzögette a többi nőt. A feleség nekem sírt, hogy el se akarja hinni mert nem úgy viselkedett egyáltalán. Arról se feledkezzünk meg, hogy aki bátor hűtlenkedni az számoljon mindig azzal, hogy lesz olyan alany aki borítja a kakis bilit. Legyen az szerető, vagy akit hülyére szedne.

A harmadik személy, főleg aki mégcsak bele se megy a viszonyba egyértelműen nem bűnös. A csalfa férget meg csak az sajnálja aki ugyanúgy megtenné mint ő. Úgyhogy bemutattad magad rendesen kérdező.

aug. 1. 17:41
 33/37 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a 15 nagyon is jól tette. Én akarnám tudni, hogy egy szar alak a férjem.
aug. 1. 19:31
 34/37 anonim ***** válasza:
66%
A fiatal házas férfiak igen, a 40+osok nem.
aug. 2. 07:34
 35/37 anonim ***** válasza:
Okadek nok ra mennek mikozben tudjak hogy hazas..
aug. 2. 09:24
 36/37 anonim ***** válasza:
43%
Meg az okádék nős faszik is rá mennek a nőkre,miközben tudatában vannak,hogy a feleségük otthon van.
aug. 2. 10:43
 37/37 anonim ***** válasza:

Nem kell félteni a hímringyó vérű házas pasikat, meg a r.bancokat se, általában ezek egymásra is találnak.

Érdekes, a normális, felelősségteljes házas férfiak normális gondolkodású nők társaságában nem nagyon kacsintanak félre.

aug. 2. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!