Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vonzóbbak a házas férfiak?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mesélte nyugaton sok nő szerint igen. Nagyon könnyen tud csajozni. Kutatások, cikkek is vannak a témában.
Rengeteg nős fazon van, akit bottal se. De ott az asszony is ugyanez a típus.
2024. júl. 10. 19:48
12/37 anonim válasza:
#10 Én nem erre a topkategóriára gondoltam, hanem a hétköznapibb, elérhetőbb verzióra. Akik jól néznek ki, de nem úgy, hogy rengeteget invesztálnak a külsejükbe, van értékelhető pozíciójuk, de nem tolják túl a karriert sem, és vonzó, szerethető, normális a személyiségük. Szóval akik úgy egyben vannak, meghaladják a magyar átlagot, de nem azok a nagyon-nagyon extrák. Az egy más szint, és ott szerintem is így van, ahogy leírtad.
2024. júl. 10. 20:04
13/37 anonim válasza:
Nekem nem, a hányinger kerülget amikor képesek flörtölni, sőt némelyik nem teketóriázik és elmondja, hogy dugni szeretne velem. A többi a legolcsóbb hegyi beszédet adja elő, hogy neki mennyire nem működik a házassága, boldogtalan. Mindig jót szórakozom rajtuk és lepattintom őket. De volt már rá példa, hogy nem értett a NEM szócskából és én borítottam a feleségnek aki elvált tőle. :)
aug. 1. 11:15
14/37 A kérdező kommentje:
13
"A többi a legolcsóbb hegyi beszédet adja elő, hogy neki mennyire nem működik a házassága, boldogtalan"
Miért szerinted minden házasság jó? Miért ne lehetne tényleg boldogtalan a pasi?
"én borítottam a feleségnek aki elvált tőle. :)"
Erre nem lennék büszke. Ahogy szokták mondani, meg lesz ennek a böjtje...
aug. 1. 11:22
15/37 anonim válasza:
Nincs meg a böjtje, engem meg őt is szedített volna. Megköszönte, hogy elmondtam neki és elvált tőle. Az meg nem érdekel, hogy milyen boldogtalan mert elválni nem akar inkább szeretőt tartana, tart. Olyan egyedekre nincs szükségem. Igenis büszke vagyok rá, hogy nem mászok ágyba foglalt kandúrokkal és tiszta a lelkiismeretem, hogy megmentettem azt a nőt aki hazugságban élt. :)
aug. 1. 11:37
16/37 anonim válasza:
Nem vonzóbb. De el sem ítélem, ha bele szeret másba, ha azt tiszta lapokkal játssza mindkét fél felé. Előbb válás, aztán új kapcsolat.
aug. 1. 11:38
17/37 A kérdező kommentje:
15
Szétszedtél egy kapcsolatot. Lehet gyerekek is voltak. Majd a karma intézi..
aug. 1. 13:40
18/37 anonim válasza:
A pasi baszta el a saját házasságát, amikor a húgyos farkát máshova készült dugni. Ez van fiam. Nyugodj bele. Az asszonynak meg nem kötelező egy félrebszós kannal együtt lenni csak mert gyerek is van a képben. Ez nem indok a kínlódásra.
aug. 1. 13:51
19/37 A kérdező kommentje:
Győzködheted magad milyen jót tettél, de majd az élet rendbe rakja a dolgokat nálad is. Lehet lesz egy hasonló külsös "jóakaró" is mint náluk.
aug. 1. 14:07
20/37 anonim válasza:
Én rendbe raktam az életem.Otthagytam a pcsába a félrebaszós férjemet.Kapaszkodj meg,gyerekkel!Megbántam?Soha!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!